Ana Morodan, cu lacrimi în ochi! Ce a recunoscut la prima apariție publică de când a ajuns la Poliție

Ultima actualizare:

Influencerița Ana Morodan (38 de ani) nu s-a mai ascuns și a recunoscut, cu lacrimi în ochi, că lua pastile zilnic, de fiecare dată când ieșea în oraș, totul pentru că și-a dorit să își controleze anxietatea. Vedeta trece prin clipe grele și a vorbit deschis într-un interviu pentru Antena Stars.

Ana Morodan a recunoscut că a luat pastile zilnic / Foto: Instagram
Ana Morodan a recunoscut că a luat pastile zilnic / Foto: Instagram

Cu ochii în lacrimi, vorbind despre incidentele pe care le-a avut cu poliția, Ana Morodan (38 de ani) nu s-a mai ascuns și a recunoscut că nu putea să iasă în oraș fără să ia pastile de fiecare dată. Trecând prin una dintre cele mai grele perioade din viața ei, influncerița nu își amintește când s-a urcat a doua oară la volan după ce a fost oprită de polițiști.

Totodată, vorbind cu Antena Stars, vedeta a mărturisit că lua calmanete de fiecare dată când ieșea în oraș, totul pentru că și-a dorit să își controleze anxietatea. De asemenea, ea susține, că, chiar și atunci când nu era înconjurată de mulți oameni, abuza de ele.

„Anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez”

„Sunt o fată foarte norocoasă, pentru că m-a iubit Dumnezeu și nu am lovit pe nimeni. Sunt singura care va suporta consecințele acțiunilor ei și nu am adus niciun fel de vătămare niciunui alt om. (...) Pentru mine, privarea de libertate de 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic.

Ajunsesem (n.r. în trecut) să mă duc la pastile, când trebuia să ies undeva, pentru că anxietatea mea era atât de mare încât nu mai puteam să o controlez. (...) Recunosc, ajunsesem să mă duc și să iau pastile de fiecare dată când trebuia să mă duc în oraș, de fiecare dată când trebuia să mă întâlnesc chiar și cu trei oameni”, a declarat Ana Morodan.

Totodată, influncerița a ținut să precizeze că nu se afla sub influența substanțelor interzise atunci când s-a urcat la volan, luase calmante, dar nu își amintește ce băutură alcoolică a consumat. „E foarte important, totuși, să înțelegem că am luat niște calmante și că alcoolul era foarte puțin în sânge, pentru că băusem nu mai știu ce, dar puțin. Era 0,05 %, am înțeles că e mai puțin decât o bere sau ceva de genul ăsta. (...) Să ne calmăm, că nu am luat substanțe. (...) A fost o perioadă pentru mine în care eu chiar am crezut cu adevărat că aceste lucruri (n.r. pastilele) chiar o să mă ajute să fiu bine, numai că după ce le trecea efectul nu era bine”.

După ce le trecea efectul, Ana Morodan a mai recunoscut că simțea nevoia să le ia din nou și a avut o perioadă în care chiar a crezut că pastilele o vor ajuta să se simtă mai bine.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net