Cum s-a afișat Ana Morodan, la 2 săptămâni de când a fost prinsă drogată la volan. Cum arată acum

Ultima actualizare:

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Ana Morodan a intrat în atenția întregii țări, după ce oamenii legii au depistat-o în timp ce se afla la volanul mașinii sale, fiind însă sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Acum, după ce s-au mai liniștit puțin apele, ,,Contesa digitală” și-a făcut apariția pe Instagram, însă total schimbată față de cum obișnuia să se afișeze în fața oamenilor.

Ana Morodan. FOTO: Instagram
Ana Morodan. FOTO: Instagram

Mereu îmbrăcată la patru ace, cu accesorii care mai de care mai scumpe și rafinate, Ana Morodan reușea să se facă mereu plăcută în fața oamenilor. Totuși, incidentul în care a fost implicată ,,i-a furat din strălucire”, însă vedeta continuă să meargă înainte și să revină la viața pe care o avea.

Ana Morodan, apariție neașteptată pe Instagram

În secțiunea de InstaStory, Ana Morodan și-a făcut apariția. Nu pare sau nu se arată afectată, dimpotrivă, ea încearcă să-și ducă la bun sfârșit actrivitățile sale profesionale. Acesta a fost și scopul postării de astăzi de pe Instagram, însă internauții nu au fost atenți la ceea ce au avut de spus, ci mai degrabă la vestimentația, imaginea și atitudinea ei.

În ciuda așteptărilor lor, Ana Morodan a încercat să fie cât mai pozitivă și mai apropiată de urmăritorii ei. ,,Contesa digitală” s-a afișat în fața fanilor purtând o ținută extrem de lejeră, ,,de casă”, o ținută diferită de cele cu care își obișnuise publicul, fără pic de machiaj sau bijuterii.

Ultima apariție a Anei Morodan, pe Instagram. FOTO: Captură InstaStory
Ultima apariție a Anei Morodan, pe Instagram. FOTO: Captură InstaStory

Ana Morodan și-a explicat fapta. Ce a avut de transmis, după ce a încălcat legea

Nu a trecut foarte mult timp din momentul în care Ana Morodan a fost prinsă băută și drogată la volanul mașinii sale, pe străzile din București. În acea zi nefavorabilă, influencerița s-a ales cu două dosare penale, în urma constatărilor polițiștilor: a condus cu permisul suspendat, a lovit două autoturisme și nu a respectat cerințele polițiștilor, pe lângă faptul că a fost depistată pozitiv la testul alcoolemiei și al substanțelor interzise.

În urma incidentului, Ana Morodan a postat pe social media un mesaj prin care își cerea scuze atât ei, cât și celor pe care i-a dezamăgit și pe care i-ar fi putut răni.  

,,Pentru copiii și tinerii care mă urmăresc și care visează să fie și ei influenceri:

Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mai mult rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângâie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind blânzi cu cel care a greșit, îl ajută să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a fost mesajul Anei Morodan, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
banner ileana stana ionescu webp
florin piersic facebook jpg
cristian boureanu png
banner Roxana Blagu png
emmy 2015 game of thrones jpeg
dana budeanu jpg
monica davidescu aurelian temisan c 1260x709 1 jpg
florin piersic  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net