Cum arată clinica de psihiatrie unde s-a internat Ana Morodan. Vloggerița a primit „bilet de voie” de la procuror

Lumea Anei Morodan s-a schimbat radical în ultima lună. A fost prinsă la volan de poliție sub influența acoolului și a substanțelor interzise și, având în vedere că viața i-a luat-o razna, vloggerița s-a văzut nevoită să ia o decizie complicată. Click! vă prezintă ultimele detalii despre starea de sănătate a Anei Morodan!

Ana Morodan s-a intenat la psihiatrie /foto: arhivă personală
Ana Morodan s-a intenat la psihiatrie /foto: arhivă personală

Potrivit Cancan, Ana Morodan s-a internat într-o clinică privată de psihiatrie din județul Alba. Centrul Medical „Laura Cătană” se află în localitatea Pianu de Jos și oferă servicii profesioniste pentru persoanele care se confruntă cu probleme ca ale Anei Morodan.

Potrivit site-ului oficial al unității medicale, o cameră single, pentru că este destul de greu de crezut că Ana Morodan ar accepta să își împartă spațiul cu necunoscută cu probleme similare ca ale ei, costă 540 de lei pe zi.

Ce fel de servicii oferă Centrul Medical „Laura Cătană” personelor dependente

O zi de internare costă mai mult de 100 de euro pe zi / foto: doctor-psi.ro
O zi de internare costă mai mult de 100 de euro pe zi / foto: doctor-psi.ro

Centrul Medical „Laura Cătană” tratează un număr mare de afecțiuni psihice, printre care și dependența de alcool și de substanțe.

Medicii și psihologii clinicii din Alba le promit viitorilor pacienți că nu vor regreta că au decis să ceară ajutor: „Fiecare minut petrecut în ajutarea voastră să ieșiți la liman va fi o mare bucurie pentru noi. Noi îți întindem o mână pentru a ieși din singurătatea și disperarea pe care o trăiești, în mlaștina amară de autocompătimire. Alcoolul îți este stăpân. Ce întuneric e înainte de ivirea zorilor!”, se mai precizează pe site-ul spitalului.

Mai mult, clinica le promite dependenților că vor vor învața că, deși au o părere proastă despre sine sunt: „un frumos exemplu de ființă umană, un om pe care toată lumea își dorește să îl cunoască.”

Așa cum puteți observa și în imaginile de mai jos, camerele sunt cât se poate de simple. Au un pat și câteva corpuri mici de mobilă. Nu există televizor și, cel mai probabil, pacienții nu au voie nici să folosească telefonul mobil pe timpul internării.

Ana Morodan s-a internat cu învoire de la procuror

Camerele sunt foarte simple și curate / foto: doctor-psi.ro
Camerele sunt foarte simple și curate / foto: doctor-psi.ro

În cursul zilei de astăzi, Ana Morodan ar fi trebuit să se prezinte la Poliţia Voluntari, pentru controlul judiciar, dar a primit derogare de la procuror să se interneze la psihiatrie pentru a își trata dependența de alcool și medicamente.

Acum ceva timp Ana Morodan a postat un mesaj pe reţelele de socializare în care spunea că trece printr-o perioadă foarte grea şi încearcă să se recupereze.

„Pentru copiii și tinerii care mă urmaresc și care visează să fie si ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră.

Nu merită. Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău, că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mult mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

Acum mi-aș dori dă fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângîie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim.

Fiind bânzi cu cel care a greșit, îl ajutăm să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru”, a transmis Ana Morodan pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net