Primele declarații ale verișorului Robertei, fata ucisă în accidentul din 2 Mai: „A plecat, și-a continuat drumul”

Fata de 20 de ani care a murit pe loc, în urma accidentului produs sâmbătă dimineață între Vama Veche și stațiunea 2 Mai, s-a stins în fața verișorului ei.

Roberta nu a avut nicio șansă de supraviețuire / foto: arhivă personală
Roberta nu a avut nicio șansă de supraviețuire / foto: arhivă personală

Băiatul povestește că pe moment nu a realizat ce s-a întâmplat. Ulterior avea să își dea seama că verișoarei luni i s-a întâmplat ceva foarte grav.

„Era ora 5 dimineața. Ne întorceam din Vama Veche să mergem spre cazare, spre 2 Mai și grupul nostru era format din opt persoane, trei erau mai în față și cinci în spate. Eu cu încă doi băieți eram mai în față. Am auzit în spate scârțâit de roți, drifturi, un drift așa puternic și o bubuitură.

M-am întors, am văzut mașina că intrase pe partea cu iarbă, ieșise de pe șosea, apoi a reglat volanul, a intrat și pe contrasens, apoi iar pe prima bandă de mers. A trecut de noi, s-a oprit cinci secunde, nu a coborât, nu nimic și apoi a plecat, și-a continuat drumul”,  povestește Ioan Nicolescu la Antena 3.

„Avea parbrizul spart”

„Inițial când a trecut pe lângă noi, am văzut că avea parbrizul spart și am crezut că a lovit un stâlp sau ceva. Ne-am întors să vedem și erau prietenii noștri și apoi a mai oprit un grup cu mașina și a sunat la poliție”, a mai declarat vărul fetei ucise.

„Mergea haotic și cu viteză, viteză mare. Din spate a oprit să își revină și noi i-am sunat repede pe prietenii noștri, eu am sunat-o pe verisoara mea. Am văzut că nu răspunde, are telefonul închis. Ne-am panicat foarte tare, dar până la urmă...”, a mai spus verișorul Robertei, fata ucisă în accidentul de la 2 Mai.

Primele declarații ale avocatei tânărului care a consumat droguri

Între timp, avocata tânărului de 19 ani din București încercă să îl „spele”. Luminiţa Popescu susține că șoferul consumase atunci droguri, dar nu este consumator frecvent, iar părinții lui nu sunt chiar oameni înstăriți.

„A realizat ulterior ce a făcut. Îi pare rău. Nu este nici tipul de persoană care s-a vehiculat în zona online, tot ceea ce s-a scris şi s-a spus au fost informaţii de pe anumite imagini.

Nu este fiu de beizadea, aşa cum s-a precizat. Părinţii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face eu ei şi îi dau copilului să se drogheze, sub nicio formă.

Sunt nişte oameni simpli, normali. (...) A recunoscut că a consumat droguri. Urmează să vedem acum persoana care i-a dat. Este o poveste mult mai lungă, mult mai gravă, din punctul meu de vedere şi urmează a se descoperi ce s-a întâmplat”, a povestit avocata.

Ea a adăugat că tatăl băiatului nu era cu el în Vama Veche, tânărul a venit singur acolo, la o petrecere şi nu era cazat în staţiunea respectivă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net