Accident teribil în Arad. Un tânăr aflat pe skijet a murit decapitat

Tragedie teribillă în Arad. Un tânăr de doar 29 de ani a murit, după a fost decapitat de un cablu în timp ce se plimba cu un skijet pe apă.

Tânărul a murit pe loc / foto: Pixabay
Tânărul a murit pe loc / foto: Pixabay

Accidentul în care tânărul a decedat s-a produs pe suprafața de apă a unei balastiere din zona localității Fântânele, județul Arad, scrie Arad Online.

Tânărul nu a văzut o sârmă care traversa balta și a fost decapitat de aceasta, în timp ce se plimba cu un skijet. Alături de acesta, pe skijet se mai afla o tânără de 22 de ani care a fost rănită ușor.

Ce transmit autoritățile despre acccident

Inspectoratul de Poliție Județean Arad a transmis că a fost deschis un dosar penal pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul:

„În ziua de 19 August a.c., în jurul orei 16:40, prin SNUAU 112 a fost sesizat un incident pe suprafața de apă a unei balastiere din zona Zăbrani. Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de aproximativ 29 de ani, din Jud. Timiș, în timp ce se deplasa cu un skijet pe apă, împreună cu o tânără, ar fi fost implicat într-un accident.

În urma accidentului, tânărul și-a pierdut viața, tânăra fiind rănită ușor, la prima vedere. În cauză a fost întocmit un dosar penal, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului. Trupul neînsuflețit a fost transportat la SJML Arad, în vederea efectuării autopsiei, stabilirii cauzei decesului și luarea măsurilor de urmare.”

Alt accident groaznic a avut loc în Gorj

Un băieţel de un an şi patru luni din judeţul Gorj a murit după ce a fost lovit cu maşina de fratele său, în mod accidental, iar primarul comunei afirmă că micuţul nu a putut fi salvat întrucât ambulanţa trimisă nu avea medic şi dotări corespunzătoare.

Reprezentanţii SAJ susţin că băiatul a fost găsit în stop cardio-respirator şi cu hemoragie, fără ca rudele să precizeze din ce motiv se afla în acea stare, iar manevrele de resuscitare, din păcate, fără rezultat.

Incidentul a avut loc în 11 august, când poliţiştii din Motru au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, de către un bărbat de 36 de ani, din comuna Slivileşti, despre faptul că un copil este inconştient.

Poliţiştii au stabilit că un tânăr de 18 ani, din comuna Slivileşti, în timp ce se afla în curtea locuinţei de domiciliu, ar fi manevrat autoturismul familiei, moment în care nu l-ar fi observat pe fratele său de 1 an şi 4 luni şi l-ar fi lovit accidental.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
ploaie jpg
tick 5477847 1280 jpg
casa la curte jpeg
furtuni ploi jpeg
zodii pixabay jpg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
autostrada Moldovei A7 FOTO Sorin Grindeanu 1
colaj dacia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net