Accident teribil lângă o gară din Brașov! O mașină a fost lovită de tren, iar printre victime se află și doi copii

Un accident teribil a avut loc chiar astăzi (10 august), lângă gara Bartolomeu, din Brașov. O mașină a fost lovită de tren, iar, acum, traficul feroviar este blocat. Cei de la ISU Brașov au sosit imediat la fața locului, iar potrivit informațiilor, ar fi vorba despre 6 victime, printre care și 2 copii!

Mașina a fost lovită de tren / foto: mytex.ro
Mașina a fost lovită de tren / foto: mytex.ro

Din păcate, un accident teribil a avut loc chiar astăzi, joi, (10 august), în apropiere de gara Bartolomeu, din Brașov. Acolo, potrivit informațiilor oferite de către cei de la mytex.ro, o mașină a fost lovită de către un tren, iar, în acest moment, traficul feroviar în zonă este blocat. Desigur, salvatorii au sosit imediat la fața locului, grăbindu-se să ofere ajutor tuturor persoanelor rănite, iar, conform celor de la ISU Brașov, ar fi vorba despre 6 victime.

Printre acestea, s-ar număra și 2 copii, iar una dintre persoane era încă încarcerată, așa că salvatorii se chinuiau să o scoată dintre fiarele mașinii în care se afla. În schimb, celelalte 5 victime ar fi fost conștiente, iar acestea (printre care se numără și cei 2 copii) au fost deja trimise de urgență către spitalele din apropiere, pentru a primi îngrijiri medicale.

Accident teribil lângă o gară din Brașov

Mai precis, se pare că accidentul ar fi avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată, când mașina a fost lovită de trenul în viteză. Această trecere este situată la intersecția străzilor De Mijloc și Borzești, iar autoritățile au reușit să ajungă imediat la fața locului, după ce s-a produs evenimentul tragic.

Din păcate, acest accident nu este prima situație dramatică care are în prim-plan un tren, în ultimul timp. Chiar destul de recent, săptămâna trecută, 2 femei au fost lovite din plin de către un tren, pe calea ferată dintre localitățile Cristian și Brașov. Din păcate, finalul acestui accident a fost unul tragic, iar cele 2 victime au decedat.

În acest moment, traficul feroviar din zonă este întrerupt.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net