Culmea șoferiei! A „zburat” cu mașina în acoperișul unei case

Ultima actualizare:

Un șofer a „zburat” cu mașina în acoperișul unei locuințe, după ce a condus cu o viteză mare în afara drumului, în Mifflin Country, Pennsylvania, zilele trecute. Evan Miller (20 de ani) ar fi lovit un dâmb, care l-a ajutat să plonjeze în clădire. Tânărul a fost transportat la Spitalul Geisinger Lewistown de către serviciile de urgență după ce a fost scos din mașină.

Autoturism înfipt în acoperișul unei case din Pennsylvania
Autoturismul s-a înfipt în acoperișul unei case (Foto: Junction Fire Company/Facebook)

Polițiștii spun că nu a fost un accident. Șoferul va fi anchetat

S-a ales cu răni serioase, au spus medicii, și va rămâne câteva zile bune internat. Polițiștii care au răspuns la incident au fost șocați să vadă un Sedan din 2006 atârnând de acoperișul clădirii, într-o scenă parcă scoasă din filme. Trei persoane se aflau în interiorul casei în momentul accidentului.

Nu este clar dacă vreunul dintre locuitori a fost rănit, relatează tabloidul britanic Mirror. Șocant este, însă, că nu a fost un accident. Poliția susține că Evan Miller a intenționat să intre cu mașina în acea casă, deși nu se știe încă dacă îi cunoștea pe proprietari și care este motivul pentru care a recurs la acest gest necugetat, care putea să îl coste atât viața lui, cât și a celor aflați în locuință la momentul respectiv.

Oamenii legii au declarat că bărbatul va fi acuzat de agresiune gravă și de punerea în pericol a altor persoane. „În urma unei investigații, s-a stabilit că a fost un act intenționat și că acuzațiile sunt pe rol în acest moment”, a anunțat Poliția de Stat din Pennsylvania.

Scoaterea vehiculului din casă a durat aproximativ două ore, au spus autoritățile. Echipajele de urgență au stabilizat clădirea astfel încât să nu se prăbușească și i-au ajutat pe proprietari să acopere gaura cu o prelată, pentru a se pregăti pentru furtunile care vin în următoarele zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Oleksandr Pielieshenko jpg
image
image
image
image
image
image
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
carte pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net