Record la alcoolemie, în Suceava. Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce rezultat a dat alcooltestul

Ultima actualizare:

Un şofer în vârstă de 59 de ani, care provocase un accident rutier în Suceava, a fost testat de polițiști, care au constatat, la prima probă, o alcoolemie de nu mai puțin de 3,06 g/l în sânge.

etilotest

La data de 22 iulie, poliţiştii din Vatra Dornei au fost sesizaţi asupra unui accidnt care avusese loc pe DN 17B, din oraşul Broşteni, în urma căruia o persoană a fost rănită.

„S-a stabilit că bărbatul de 59 de ani din oraşul Broşteni, sat Cotârgaşi, jud. Suceava, a condus autoturismul pe D.N. 17 B în oraşul Broşteni, sat Cotârgaşi iar când a ajuns pe o porţiune de drum în aliniament, a intrat în coliziune cu un autoturism staţionat, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani din oraşul Broşteni”, a precizat IPJ Suceava, citat de News.ro.

În urma impactului, un bărbat de 32 de ani, aflat pe partea carosabilă, lângă maşina staţionată, a fost rănit.

Conducătorul auto de 59 ani a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, dar i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Alcoolemia record 

Iar buletinul de analiză toxicologică a indicat o concentrație de alcool uriașă, de 3,06 g/litru alcool pur în sânge, la prima probă.

„S-a completat materialul probator cu buletinul de analiză toxicologică emis de către Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, rezultând faptul că şoferul de 59 ani prezenta, la data producerii accidentului, o concentraţie alcoolică de 3,06 (trei şi zero şase) g/l alcool pur în sânge la prima probă şi 2,85 (doi optzeci şi cinci) g/l alcool pur în sânge la a doua probă”, a transmis IPJ Suceava.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
aeroport galati braila facebook jpg
gelu duminica poveste de viata jpg
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net