Ce alcoolemie avea şoferul din Petroșani care a spulberat şase copii. Noi detalii despre accidentul în care a murit un băiat de 11 ani

Ultima actualizare:

Au apărut noi detalii de la accidentul din Petroşani. Click! îți spune ce alcoolemie avea şoferul de 19 ani care a spulberat cei şase copii. Vă reamintim că unul dintre tineri a decedat.

Tânărul care a produs accidentul din Petroșani (medalion). Foto: Observatorul Național. Facebook
Tânărul care a produs accidentul din Petroșani (medalion). Foto: Observatorul Național. Facebook

Șoferul care a lovit cu mașina șase copii pe o trecere de pietoni din Petroșani avea o alcoolemie de 1,57 la mie, spune avocatul Adrian Cuculis. 

„Șoferul din Petroșani care a lovit 6 copii, dintre care un băiat de 11 ani a fost omorât, avea o alcoolemie de 1.57 la mie, așa arată analizele de ultimă oră”, precizează Adrian Cuculis. 

Șoferul din Petroșani care a lovit 6 copii avea o alcoolemie de 1.57 la mie

Cunoscutul avocat a mai precizat că tânărul decedat va fi înmormântat luni, iar forțele de ordine deja se mobilizează, având în vedere că se așteaptă o mare de oameni care vor participa la funeralii.

„Începând de marți se vor face și primele audieri alături de depunerea unei plângeri penale și constituirii de parte civilă cu sume record. În acest caz, deși se fac verificări sub aspectul uciderii din culpă, vom solicita schimbarea încadrării în omor cu intenție indirectă”, a mai spus avocatul Cuculis.

Tânărul băut și fără permis a fost arestat pentru 30 de zile. Magistrații Judecătoriei Petroșani au decis, joi, arestarea preventivă a lui Claudiu Nițariu (19 ani), băiatul care a provocat accidentul de pe centura municipiului Petroșani, soldat cu moartea unui copil de 11 ani și rănirea altor cinci adolescenți.  

Șoferul băut avea doar 19 ani

Unul dintre copiii loviți pe trecerea de pietoni din Petroșani a murit joi dimineața, spun reprezentanții Poliției Hunedoara.

Din păcate, veștile proaste continuă. Alți doi copii sunt internați la Spitalul din Petroșani, iar trei au fost transferați la Spitalul din Timișoara.

Față de șoferul în vârstă de 19 ani, care conducea mașina deși nu avea permis și era băut, au fost extinse cercetările și pentru ucidere din culpă.

De ce a fugit de la locul accidentului?

Șoferul din Petroșani a ales să fugă de la locul accidentului. Tatăl său a explicat care a fost motivul care l-a determinat să facă acest gest pe tânărul de 19 ani.

„A spus că gândul lui a fost să își aducă fratele acasă. Vă dați seama că noi nu îl lăsam să plece nici cu mașina, pentru că știam cum este cu ea, nu îl lăsam să plece nici băut, nici cu fratele. Dar așa s-a întâmplat fără voia noastră, fără știrea noastră”, a precizat mai spune tatăl băiatului, conform Antena 3 CNN.

„Îmi pare rău de ceea ce s-a întâmplat. Îmi pare rău, pentru că nu trebuia să se întâmple lucrul acesta. Eu știu durerea de părinte! Îmi închipui ce este acolo. Sincer vă spun că ieri, când am văzut poza celui decedat, mi se rupea sufletul.

Ce vină a avut copilul acela? Și ce vină au părinții lui? Îmi pare rău și de copilul meu, pentru că este copilul meu. Dar îmi pare rău și de prăpădul pe care l-a făcut, pentru că nu trebuia să facă lucrurile astea. A greșit! Va plăti pentru asta”, a adăugat tatăl șoferului care a spulberat 6 copii.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net