Mamă a doi copii, lovită de două trenuri de mare viteză. I-au smuls o mână și un picior

Sarah de Lagarde, o femeie în vârstă de 44 de ani, a trăit un coșmar. După ce două trenuri de metrou i-au smuls o mână și un picior, viața i s-a schimbat radical. 

O mamă de 44 de ani a vorbit deschis despre cea mai mare tragedie din viața ei. Aceasta a dezvăluit cum două trenuri de metrou au trecut peste ea și a zăcut, în agonie, țipând după ajutor, 15 minute. Totul s-a întâmplat la 2 săptămâni de când reușise să urce pe muntele Kilimanjaro.

Sarah de Lagarde are 44 de ani și este soție și mamă devotată. Femeia a trecut printr-un coșmar greu de imaginat, în luna septembrie, atunci când două trenuri de metrou i-au spulberat, la propriu, o mână și un picior. Acum, femeia care a reușit să escaladeze chiar și muntele Kilimanjaro învață să meargă din nou. Ea a strâns bani pentru o proteză pentru brațul său, iar tot ce i-a rămas pe plus, va dona în scopuri caritabile. 

Cum s-a produs tragedia

Sarah se întorcea de la serviciu, într-o zi de vineri, 30 septembrie, atunci când a adormit în metrou. Și-a dat seama că a ratat stația și s-a grăbit să coboare, însă într-o fracțiune de secundă și-a pierdut echilibrul și a căzut pe șinele de tren, după cum informează The Times. Aceasta a fost călcată de două ori, de două trenuri și a zăcut, pe șine, 15 minute, în timp ce striga disperată după ajutor. 

Citește și - Adda, experiență dramatică: „E ceva rău. Mie îmi vine să sar din tren”

Din păcate, nimeni nu i-a auzit strigătele disperate după primul impact cu trenul, așa că a fost călcată pentru a doua oară. 

Sarah a mărturisit că a durat aproximativ 15 minute până când cineva i-a auzit strigătele și a sunat la serviciile de urgență. Ulterior, aceasta a fost transportată cu un elicopter la Royal Londol Hospital, din Whitechapel. 

Din păcate, în urma celor două lovituri, Sarah s-a ales cu răni severe, astfel că a fost necesară amputarea unui braț și a unui picior. Femeia de 44 de ani a  strâns fonduri pentru a-și putea permite un braț capabil să acționeze pe baza impulsurilor cerebrale. Până acum, Sarah a reușit să adune suma de 250.000 de euro. 

„Tot ce îmi amintesc e faptul că mă gândeam, în timp ce zăceam acolo jos, că nu am urcat pe muntele Kilimanjaro pentru a muri aici, pe pietrele astea reci și umede. Nu voi muri aici, nici vorbă de așa ceva. Trebuie să fiu, în continuare, cu fiicele mele”, a spus Sarah, despre ceea ce gândea, atunci când zăcea, în agonie, pe șinele metroului. 

„Într-un minut ești în vârful lumii, iar în următorul atingi fundul pământului”, a mai adăugat Sarah. 

La scurt timp după ce a reușit să strângă toți banii necesari pentru a-și cumpăra proteza pentru braț, femeia de 44 de ani a decis să doneze orice bănuț în plus către London Air Ambulance și Barts Charity. Deși aspectul său fizic a avut considerabil de suferit, Sarah este bucuroasă că, totuși, a scăpat cu viață. Cu o proteză la picior și una la braț, femeia se poate liniști acum, căci poate avea, chiar și așa, o viață cât se poate de normală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net