Campanie în memoria tinerilor uciși de Vlad Pascu inițiată de prietenii lui Sebastian Olariu. „Drugs are NOT my life”

Prietenii lui Sebastian Andrei Olariu vor să îi cinstească memoria prietenului lor, dar și a tinerei Roberta uciși în cumplitul accident de la 2 Mai, de mașina lui Vlad Pascu, cu o campanie de conştientizare cu privire la efectele nocive ale drogurilor. Ei îi cheamă pe tinerii din România pe 27 august pe faleza lacului Pantelimon pentru a aduce un omagiu prietenului lor.

image

„Drugs are NOT my life”

Tinerii şi-au denumit acţiunea „Drugs are NOT my life”, cu trimitere la unul dintre tricourile purtate de şoferul care a provocat accidentul în care cei doi tineri au murit.

„Suntem un grup de prieteni ai lui Sebastian Andrei Olariu din oraşul Pantelimon şi vă invităm duminică, 27 august, la ora 20:00, pe faleza lacului Pantelimon, la intrarea în oraşul Pantelimon la un eveniment special în memoria prietenului nostru, Sebi. Am dori să ne ajutaţi să promovăm o campanie de conştientizare, antidrog. Cu ajutorul vostru am vrea ca mesajele noastre să fie auzite de toată lumea, am vrea să fim şi noi cei care distribuie mesaje antidrog în România.

Acesta este un fenomen care a fost depăşit de autorităţi, este motivul pentru care prietenul nostru, astăzi nu mai este printre noi. Vrem să fiţi alături de noi şi să strigăm în cor «Drugs are NOT my life» (Drogurile NU au ce căuta în viaţa mea)”, se arată în mesajul postat pe reţelele sociale şi asumat de prietenii lui Sebastian Olariu şi de foştii colegi ai acestuia de la un club de dans din oraşul Pantelimon.

În mesajul lor, tinerii spun că trebuie „să ştie cât mai multă lume că nu toţi tinerii se droghează” şi doresc ca, prin intermediul acestei campanii, să ajungă la tinerii „care pot pica cu uşurinţă în plasa drogurilor şi în a celor care îi corup”.

Evenimentul anunţat duminică seră, în oraşul Pantelimon va fi, de asemenea, un omagiu adus tânărului mort în accidentul de la 2 Mai provocat de Vlad Pascu, un şofer în vârstă de 19 ani care la momentul producerii evenimentului se afla sub influenţa a trei substanţe psihoactive.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net