Revoltă la înmormântarea celor doi tineri uciși de Vlad Pascu. „D-aia plecăm din țară”

Cei doi tineri, Roberta si Sebastian, uciși sâmbătă dimineața în localitatea 2 Mai de mașina condusă haotic de un băiat de bani gata, din București, care era drogat cu trei substanțe interzise, au fost înmormântați. S-a plâns mult și cu o durere nesfârșită, colegii și familiile celor doi tineri și-au luat rămas bun. Roberta și Sebastian aveau toată viața înainte, erau cuminți și frumoși și aveau planuri de viitor. Colegii lor au fost plini de revoltă pentru sfârșitul nedrept al celor doi.

image

Colegii lui Sebastian, îmbrăcați în alb la înmormântare

Sebastian și Roberta au fost înmormântați în aceeași zi. Roberta a fost îngropată într-un cimitir din Măgurele, iar Sebastian într-unul din orașul Pantelimon. La înmormântarea băiatului, colegii lui au venit toți îmbrăcați în alb.

”Pentru că Sebi a fost și va fi un suflet prea pur și prea bun pentru lumea asta”, au explicat aceștia.

Printre lacrimi, aceștia au acuzat autoritățile că nu își fac datoria pentru a evita astfel de tragedii.

O prietenă a lui Sebastian a acuzat instituțiile statului că nu-și fac treaba pentru a preveni astfel de tragedii.

”E păcat că ne-a adus pe toți laolaltă, în situația asta, din cauza faptului că instituțiile noastre nu își fac treaba. Dacă vă mai întrebați de ce copiii pleacă din țară, nu plecăm din cauza banilor. Plecăm din cauza voastră, pentru că nu puteți să ne oferiți un trai decent și sigur!”, a spus fata abia stăpânindu-și lacrimile.

„Trebuie schimbată legea. Dacă ai consumat substanțe, carnetul suspendat pe viață. Nu se poate să curmi viața unui copil nevinovat dintr-un teribilism”, a spus o altă tânără.

„Se întâmplă o tragedie de genul și un nebun, unul care nu conștientizează cât de periculos este să te urci drogat la volan, ia viața unor oameni nevinovați. Ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru oameni, pentru autorități și pentru toată lumea. Să fim mai atenți și să avem grijă, dacă suntem părinți, de copiii noștri, să îi verificăm, să îi vedem, că, până la urmă, e o problemă. E ca o boală să ai o dependență de substanțe și trebuie tratată la timp, să fii și tu salvat și să îi salvezi și tu pe cei din jurul tău”, a spus un alt coleg al tinerilor uciși în localitatea 2 Mai, relatează Digi 24

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net