Ce semnifică tatuajul cu trăsnet de pe fața șoferului drogat care a ucis 2 studenți la 2 Mai. Îți faci cruce!

Ultima actualizare:

Șoferul drogat care a provocat accidentul din localitatea 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, ducea, după cum singur recunoștea, o viața excentrică în care substanțele interzise erau, se pare, la ordinea zilei.

Vlad Pascu, autorul accidentul din 2 Mai / foto: arhivă personală
Vlad Pascu, autorul accidentul din 2 Mai / foto: arhivă personală

Au trecut câteva zile de la accidentul din 2 Mai, iar acum, Vlad Pascu, șoferul drogat este cunoscut de toată țara. Poate unii dintre voi s-au întrebat ce semnifică tatuajul lui, de pe obraz, în formă de fulger. Iată care este explicația.

Tatuajul de pe gâtul șoferului drogat din 2 Mai are o însemnătate deosebită

Tatuajul lui Vlad Pascu are o semnificație care spune tot / foto: arhivă personală
Tatuajul lui Vlad Pascu are o semnificație care spune tot / foto: arhivă personală

Furgerul în sine este un fenomen paranormal. Prin urmare, tatuajele fulgere stau ca un simbol puternic și șocant.

După cum am spus, fulgerul este un simbol al puterii, deoarece știm cu toții că este capabil să ucidă o persoană instantaneu. Totuși, nu trebuie să facă referire la o putere distructivă.

La grecii antici, razele au fost lansate de mâinile lui Zeus, cel mai puternic zeu al lor. Pentru cultura greacă, fulgerul era un simbol al puterii și imprevizibil.

Tatuajele fulger pot semnifica, de asemenea, puterea incontrolabilă și imprevizibilă a naturii, dar puteți avea și un simbolism al suveranității și al puterii personale, scrie site-ul www.tatuantes.com.

Mai multe capete din poliție au picat, după erorile din cadrul accidentului din 2 Mai

Adjunctul şefului IPJ Constanţa cu responsabilităţi în domeniul siguranţei rutiere şi ordinii publice, şeful Poliţiei Rutiere Constanţa, şeful Poliţiei municipiului Mangalia şi şeful Poliţiei Vama Veche au fost eliberaţi din funcţie, în urma accidentului de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri au murit, au anunţat oficiali ai MAI.

Mai mult, pentru trei poliţişti – doi subofiţeri şi un ofiţer – se va depune plângere penală. Eduard Ionescu, reprezentant al Direcţiei de Informare şi Relaţii Publice a Ministerului Afacerilor Interne, a prezentat, miercuri seară, informaţii obţinute pe baza datelor preliminare prezentate de ofiţerii care fac verificări la IPJ Constanţa.

„De la început subliniez că aceste informaţii sunt obţinute în prim etapă şi nu reprezintă raportul final, este o informare intermediară.

În urma activităţilor de verificare derulate până în prezent, ofiţerii Corpului de control au constatat posibile aspecte de natură penală circumscrise infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu modul de acţiune, respectiv inacţiune a trei poliţişti, un ofiţer şi doi agenţi, implicaţi în procedurile de verificare, control şi luare a măsurilor legale faţă de conducătorul auto care în dimineaţa zilei de 19 august 2023 a produs un accident rutier soldat cu decesul a doi tineri şi rănirea altor trei.

Printre altele, în contextul în care IPJ Constanţa are în folosinţă 12 aparate pentru verificarea prezenţei în organism a unor substanţe cu efecte psihoactive, respectiv Drugtest, s-a constatat că poliţiştii aveau posibilitatea să testeze conducătorul auto ori să-l conducă la o unitate medicală autorizată în vederea examinării clinice şi recoltării de probe biologice. Cu privire la aceste aspecte constatate urmează a fi sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa”, a anunţat Ionescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Bloc apartament fatada Bucuresti locuinta FOTO Shutterstock
bani pensie jpg
parlament1 jpg
Al Di Meola  jpg
ananas rubyglow jpg
Avion cargo Boeing 747   800 shutterstock 527865682 jpg
casatorie creier jpg
valuri de 10 metri frutuna pe mare jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net