Noi imagini înfiorătoare cu tânărul de 19 ani, care a produs accidentul mortal din 2 Mai. Declarațiile ce te vor enerva: „Faceți foamea cu pateu toată viața”. VIDEO

Apar noi informații în cazul tânărului de 19 ani, care a produs accidentul din 2 Mai de sâmbătă. Înainte de tragedie, șoferul bolidului de lux se lăuda cu drogurile pe care le consumă.

Autorul accientului din 2 Mai a fost arestat preventiv / foto: captură TV
Autorul accientului din 2 Mai a fost arestat preventiv / foto: captură TV

Vlad Pascu apare în imagini alături de o tânără și se laudă cu banii pe care i-ar avea și drogurile pe care le consumă, alături de prietenii lui.

Cei doi se laudă că ei nu sunt „toxicomani”, ci „oxicomani”. Vlad Pascu mărturisește că are și firme pe numele lui, dar și mulți bani.

„Țin să fac dovada că pe numele meu am business-uri de mai mulți bani decât faceți voi dacă faceți foamea cu pateu toată viața”, spune Vlad Pascu. Apoi, fata adaugă: „Oxicodona este viața noastră. Noi nu suntem toxicomani, noi suntem oxicomani”, susține tânăra.

Avocata spune că nu e consumator

Chiar dacă probele sunt incontestabile, avocata șoferului de 19 ani spunea jurnaliștilor că tânărul „nu este consumator”.

HotNews.ro, care a verificat informația dacă Vlad Pascu are vreo firmă, a aflat că pe numele său nu figurează nicio societate.

Pe contul său de Instagram, a fost postată o fotografie purtând chiar un tricou pe care scria: „Drogurile sunt viața mea”. Între timp, contul de Instagram a fost șters.

În alte imagini, publicate pe un cont de YouTube, pare că Vlad Pascu își amenință un prieten că „îl taie”. Reacția celuilalt tânăr, după ce a fost obligat să se pună în genunchi și să își ceară scuze a fost: „Scuze, gata, mi-am cerut și scuze, de ce să mă tai?”. Videoclipul se oprește brusc și se aude un râs pe fundal.

Vlad Pascu apare într-un alt vicliclip, alături de un alt prieten, acesta spune că se simte în București ca în Vama Veche. „Mă plimb pe Dorobanți cu băieții ăștia ca-n Vama Veche”, spune Pascu, în timp ce se filmează pe el și prietenii săi.

Doi tineri au murit între 2 Mai și Vama Veche

Matei Vlad Pascu, șoferul în vârstă de 19 ani, care a provocat sâmbătă accidentul de la 2 Mai în urma căruia doi tineri au murit și alți trei au fost răniți, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Şoferul este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența substanțelor interzise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razvan Lucescu Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
bani euro pixabay jpg
Canicula in Romania FOTO Profimedia jpg
Waldspirale darmstadt jpg
scortisoara jpeg
chili pepper 1783761 1280 jpg
athenee palace jpg
constantin si elena sfinti png
bullying 679274 1920 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net