Filmări șocante cu șoferul drogat de la 2 Mai și iubita “euforică”. Ce gesturi halucinante făceau în mediul online

Întreaga țară a rămas șocată de cele întâmplate la 2 Mai, unde o mașină condusă de un șofer drogat, în vârstă de doar 19 ani, a intrat într-un grup de tineri, ucigând pe loc pe doi dintre aceștia. Șoferul a condus mai departe, spre Vama Veche, unde a fost ridicat de Poliție. Din ce în ce mai multe imagini șocante cu șoferul au apărut în mediul online, după producerea accidentului.

Întreaga țară a rămas șocată de tragedia fără margini care s-a petrecut la 2 Mai. După cum probabil deja știți, o mașină condusă de un șofer drogat, Vlad Pascu, în vârstă de doar 19 ani, a intrat într-un grup de opt tineri, ucigând pe loc pe doi dintre aceștia. Șoferul nici măcar nu a oprit mașina pentru a suna autoritățile, ci a ales să conducă mai departe, spre Vama Veche. Odată ce a ajuns acolo, el a fost ridicat de Poliție. Din ce în ce mai multe imagini șocante cu șoferul au apărut în mediul online, după producerea accidentului.

Însă, poate că cel mai șocant eveniment din jurul acestui caz tragic este reacția iubitei șoferului ucigaș. Aceasta, într-o discuție din mediul online, a precizat că „da mă eu îl susțin”. Iar pentru a nu exista vreun dubiu asupra sprijinului pe care îl are pentru iubitul ei, ea a mai declarat: „e fratele meu, să mai omoare pe cine vrea”.

„Să mai omoare pe cine vrea”

Afirmațiile halucinante ale tinerei
Afirmațiile halucinante ale tinerei

Iar iubita tânărului nu este singura care a șocat publicul, după producerea tragediei de la 2 Mai. Un videoclip scurt a fost făcut public, în care tatăl șoferului ucigaș, Mihai Pascu, se distra mergând în viteză cu mașina pe contrasens.

El a fost filmat de către pasagerul din dreapta sa, care în timpul videoclipului este auzit spunând „las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot! Las-o mai moale că m-am albit, lasă să se răcească motorul, Las-o dracu că sărim podul ăsta, mor de inimă. Am sărit în aer, mă omori”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistem de rachete patriot al armatei germane profimedia 0773167857 jpg
image
image
image
image
image
image
Bucureștiul VEchi jpg
rosii tomate istock jpg
3 cu sau pe scut 300 jpg jpeg
Printesa Diana  jpg
baza jos elefanti 1 jpg
front masini 1 jpg
Prințul William  foto   GettyImages jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net