VIDEO Imagini scandaloase. Tatăl șoferului drogat de la 2 Mai se distra conducând cu viteză amețitoare pe contrasens

Ultima actualizare:

Imagini scandaloase au apărut în spațiul public cu tatăl șoferului drogat care a ucis doi oameni în localitatea 2 Mai. Mihai Pascu se distra mergând cu viteză amețitoare pe contrasens. Momentul a fost filmat de pasagerul din dreapta lui Pascu. La un moment dat, acesta începe să strige disperat „să o lase mai moale”. În filmuleț, Mihai Pascu apare zâmbind, foarte încântat de ceea ce face.

image

În imagini se observă că la volan este Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care, drogat fiind, a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri, ucigând doi dintre ei.

„Las-o mai moale!”

În timp ce apasă până în podea pedala de accelerație, Mihai Pascu râde extrem de încântat de cum „zboară” mașina pe șosea. Imaginile ar fi fost filmate pe un drum, într-o localitate, iar la un moment dat se observă cum șoferul intră cu viteza mare pe contrasens.

În mașină, alături de Pascu se mai află un bărbat care la un moment dat îi strigă disperat să „o lase mai moale”. În videoclip se aude și zgomotul mașinii condusă la o viteză foarte mare.

„La testele adevărate cu Mihai Pascu!! Viitorul proiect off-road a lui Mihai! Las-o, mă, Mihai, las-o, las-oooo, e rău copilot! Las-o mai moale că m-am albit, lasă să se răcească motorul, Las-o dracu că sărim podul ăsta, mor de inimă. Am sărit în aer, mă omori”, spune acesta, în timp ce mașina intră pe contrasens, cu mare viteză.

Cum s-ar fi îmbogățit Mihai Pascu

Tragedia provocată de Vlad Pascu, un tânăr de bani gata din București, a scos la iveală aspecte privind afacerile părinților lui, amândoi oameni de afaceri în domeniul imobiliar.

Tatăl șoferului drogat, Mihai Pascu ar fi luat apartamentele unor persoane pe care anterior le împrumutase cu diverse sume de bani.

Acesta se folosea de un tertip, nu elibera chitanță când primea banii de la oameni apoi îi executa în instanță. Dezvăluirea a fost făcută de o fostă judecătoare de la Curtea de Apel București.

„Prin anii 2000-2002, pe când eram judecător începător la Judecătoria Sectorului 3 din București, acest "investitor imobiliar", Mihai Pascu, era nelipsit din ședințele instanței . Avea zeci de litigii cu români cărora le împrumutase bani cu camătă și le luase apoi apartamentele cu care aceștia garantasera împrumutul.

Nu pentru că oamenii nu își plătisera datoriile, ci pentru că, în momentul când aceștia restituiau împrumutul sau ratele la împrumuturi, nu le mai dădea chitanță. Apoi, îi și executa silit”, a povestit judecătoare pe facebook.

„Afacerile imobiliare derulate de Mihai și Miruna Pascu, el fost avocat, sunt cunoscute de ani de zile de judecătorii instanțelor bucureștene, de unii polițiști și procurori. Pentru că dosare în care apăreau împrumuturi de bani cu dobândă de 6-4%, în care gaj se punea o locuință printr-un contract de vânzare cumpărare, au fost destule pe rolul instanțelor în ultimii 20 de ani. E drept că aproape niciodată soții Pascu nu acționau singuri în cămătărie. Ci fie cu membrii ai unor clanuri interlope, fie cu afaceriști pe care-i împrumutaseră într-un moment dificil”, relatează și Evenimentul Zilei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net