Mihai Morar, revoltat după accidentul din localitatea 2 Mai: „Nu versurile lui Gheboasă sunt problema, ci....”

Mihai Morar a avut o reacție cât se poate de acidă la adresa autorităților, după tragicul accident din localitatea 2 Mai, soldat cu moartea a doi tineri nevinovați. Le acuză de neglijență în serviciu!

Mihai Morar a făcut praf autoritățile după accidentul de la 2 Mai Sursa: Click!
Mihai Morar a făcut praf autoritățile după accidentul de la 2 Mai Sursa: Click!

În cursul zilei de sâmbătă, 19 august, un tânăr în vârstă de 19 ani, aflat sub influența substanțelor interzise, a accidentat cu mașina un grup de tineri în localitatea 2 Mai, provocând pe loc moartea a doi dintre aceștia.

Cu doar câteva ore înainte, autorul tragediei ar fi fost găsit de către polițiși cu mai multe droguri în mașină, însă acesta ar fi fost lăsat să plece, fiind testat doar cu etilotestul.

Mihai Morar și-a exprimat revolta cu privire la această tragedie, acuzând autoritățile de „neglijență în serviciu”, pe contul său de socializare.

Mihai Morar: „Instituțiile Statului sunt depășite de consumul de droguri în rândul adolescenților”

Într-o țară normală, la 5 ore după această știre, șeful IPJ Constanța și șeful Poliției Române aveau deja depuse demisiile.

Într-o țară normală, la 5 ore după această știre, ministrul de Interne și-ar fi cerut scuze, în numele Poliției Române , părinților celor doi tineri uciși și de neglijența în serviciu a angajaților săi.

Într-o țară normală, nu în ROMÂNIA, unde Ministerul Afacerilor Interne acoperă sărăcia și slaba pregătire cu postări umoristice pe Facebook.

Într-o țară normală, Prim-Ministrul țării ar fi ieșit public și ar fi recunoscut că instituțiile Statului sunt depășite de consumul de droguri în rândul adolescenților, ar fi cerut toleranță zero pentru droguri în școli și pe șosele și ar fi anunțat asta ca prioritate a următorului an de guvernare.

Într-o țară normală, nu versurile lui Gheboasă sunt problema, ci ceea ce consumă cei care ascultă versurile lui Gheboasă. Dar asta nu interesează pe nimeni pentru că e o problemă mult prea greu de rezolvat…și de părinți, și de Școală, și de Poliție, și de Guvern. Și-atunci, decât s-o rezolvăm, mai bine o ascundem sub false probleme”, a scris, revoltat, omul de radio pe contul său de socializare.

Doi tineri și-au pierdut viața pe loc, în  urma accidentului de la 2 Mai Sursa: Click!
Doi tineri și-au pierdut viața pe loc, în urma accidentului de la 2 Mai Sursa: Click!

Autorul tragediei din 2 Mai, găsit cu droguri în maşină înainte de accident

Vlad Pascu, tânărul de 19 ani care a provocat accidentul din localitatea 2 Mai, de sâmbătă, 19 august, soldat cu decesul a doi tineri, mai fusese oprit în trafic de două ori, înainte de tragedie. La cel de-al doilea control, în autoturism, polițiștii i-au găsit acestuia un joint și 4 pastile de Bromazepan.

Tânărul a fost condus la secția de poliție, însă, surprinzător, nu a fost testat cu drugtest, după cum a dezvăluit chiar șeful IPJ Constanţa, chestor Constantin Adrian Glugă.

La acest moment, nu mai puțin de trei poliţişti sunt vizaţi de o investigaţie preliminară, în acest caz considerat suspect.

În seara zilei de 19 august, Vlad Pascu a intrat cu mașina într-un grup de pietoni, lângă localitatea 2 Mai. În urma impactului, o fată de 20 de ani și un băiat de 21 de ani și-au pierdut viața pe loc. Alți șase tineri, cu vârste cuoprinse între 19 și 20 de ani, au fost și ele lovite în urma impactului.

Șoferul în vârstă de 19 ani a fugit inițial, de la locul accodentului, dar a fost prins în scurt timp, în stațiunea Vama Veche. Rezulatul testatului, realizat cu aparatul drugtest, a ieșit pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Print-o decizie a Judecătoriei Mangalia, pronunțată în cursul zilei de duminică, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia instanței nu este, însă, definitivă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net