Morar și Buzdugan, anunț memorabil. Ce se va întâmpla pe 9 septembrie. Fanii sunt în delir

Cei mai îndrăgiți oameni de radio i-au surprins, vineri seara, pe locuitorii din Brașov, unde au aterizat cu caravana RadioAventura. Mihai Morar și Daniel Buzdugan i-au anunțat că vor reveni, într-o zi specială, cu un eveniment de senzație, așteptat cu sufletul la gură de către fanii lor.

Gașca de la Radio Zu
Gașca de la Radio Zu

Forza Zu, cel mai mare festival al hit-urilor românești, ia Piața Sfatului din Brașov cu asalt, promițând un eveniment de nota 10, odată cu cea de-a zecea ediție. Forza ZU se întoarce, în Brașov, pe data de 9 septembrie. Zeci de mii de oameni sunt așteptați să cânte, vers cu vers, HIT-urile momentului, împreună cu artiștii favoriți.

Daniel Buzdugan e cel mai cool VJ
Daniel Buzdugan e cel mai cool VJ

Caravana RadioAventura 2023 a făcut un popas surpriză, vineri seară, în Brașov, unde pe #MuzicaAia mixată de DJ Popoviciu, echipa imbatabilă a Morning ZU a făcut marea dezvăluire: Forza ZU revine în Piața Sfatului, pe data de 9 septembrie. Cele mai atractive și HOT piese ale momentului se vor auzi dintr-un loc de poveste, încărcat de emoție, zeci de artiști români fiind pregătiți să facă un show memorabil.

Mihai Morar, încântat de întâlnirea cu fanii
Mihai Morar, încântat de întâlnirea cu fanii

„Practic, am făcut Forza Zu în ziua în care am anunțat Forza Zu! INIMAaginabil! Brașov și oameni din toată România au umplut în seara asta Piața Sfatului pentru anuntZU anului: după 4 ani, Forza ZU revine acolo unde a început: pe 9 septembrie 2023 în Piața Sfatului. Dacă astăzi am umplut piața cu 2 autorulote și 5 DJi de matinal radio, ce o să fie oare pe 09.09 când o să fie peste 20 de artiști și toate hit-urile din istoria Radio ZU?! Vă multZUmim pentru împreună!”, ne-a mărturisit Mihai Morar.

Iar Daniel Buzdugan a povestit că este „visul unei nopți de vară! Așa ceva nu am crezut că se poate întâmplă, ați fost fantastici, ne-ați dat lumea peste cap! Aseară ne-am adunat în Piața Sfatului pentru a vă anunța că pe 9 septembrie vom fi din nou la Brașov cu Forza ZU iar voi deja ați umplut piața! Vă iubim tare!”.

Startul fenomenului „Forza ZU” s-a dat în anul 2011, în orașul Brașov, iar an de an, sute de mii de participanți din toate orașele țării, fac din acest show cea mai spectaculoasă „voce” de karaoke din România. Reîntoarcerea în orașul de sub Tâmpa nu este deloc întâmplătoare, implicarea municipalității în proiecte de promovare a sustenabilității în cadrul Forumului Orașelor Verzi și promovarea puterii lui „Împreună”, fiind doar câteva din elementele comune între oraș și evenimentul Forza ZU.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net