Regretă Mihai Morar retragerea din televiziune? Nu s-a mai ferit și a spus lucrurilor pe nume

Mihai Morar a vorbit despre parcursul său în televiziune, unde mai bine de 10 ani de zile le-a prezentat telespectatorilor emisiunea „Răi, da buni”. Ulterior, omul de televiziune și radio a renunțat la show-ul TV care l-a consacrat și a pus bazele unui nou proiect, podcastul „Fain & Simplu”. Acum, Mihai Morar a vorbit despre motivele din spatele deciziei sale de a se retrage din lumina reflectoarelor.

Mihai Morar a spus motivul pentru care s-a retras din televiziune / foto: Social media
Mihai Morar a spus motivul pentru care s-a retras din televiziune / foto: Social media

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat, Mihai Morar a mărturisit că această schimbare de a renunța la prezentarea emisiunii care l-a consacrat s-a produs în contextul pandemic, care a afectat și a schimbat viețile tuturor românilor.

Mihai Morar, adevărul despre ruptura din televiziune 

Moderatorul podcastului „Fain & Simplu”  este de părere că în această viață sunt lucruri care, la un moment dat, au un final, cum a fost și în cazul emisiunii „Răi da buni”, pe care a prezentat-o vreme de 13 ani.

„N-am renunțat la televiziune, am renunțat la <<Răi da buni>> pe care l-am făcut 13 ani. Contextul ăsta pandemic, cum îi zici, ne-a trezit pe foarte mulți dintre noi și trezirea mea a fost la modul că îți dai seama că unele lucruri sunt doar o obișnuință, o rutină, și le faci doar pentru că așa spune cineva sau pentru că trebuie să le faci.

Însă sunt lucruri cărora în viața asta trebuie să înveți să le dai drumul, și la mine așa a fost. Eram într-o relație de-asta de codependență cu televiziunea. Aveam impresia c-așa-i bine să fac, că mă vede lumea, dar de fapt nu mă vedea nimeni real, așa cum voiam eu să mă vadă.

Și ca să vină în viața ta niște lucruri care să-ți dea ocazia să fii văzut așa cum ești tu, trebuie să dai drumul lucrurilor. Știi, e o ață de-asta, unele fire trebuie să le ducem înapoi după noi, dar alte fire trebuie să le lăsăm, pentru că nu te lasă să mergi mai departe. Iar ața asta cu televiziunea s-a rupt exact când trebuia să se rupă, în anul în care am făcut podcastul.”, a mărturisit Mihai Morar, conform viva.ro

Mihai Morar: ,, Când am pus punct cu televiziunea, nu știam că voi face un podcast”

„Fain & Simplu” a luat naștere după ce Mihai Morar s-a retras din televiziune / foto: Social media
„Fain & Simplu” a luat naștere după ce Mihai Morar s-a retras din televiziune / foto: Social media

În momentul în care a renunțat la emisiune, Mihai Morar nu știa că va pune bazele unui proiect care, acum dă dovadă de un real succes: podcastul „Fain și Simplu”. De asemenea, aceasta a mai punctat și faptul că nu se mai regăsea în emisiunea pe care o prezenta. 

„Când am pus punct cu televiziunea, nu știam că voi face un podcast, că se va numi „Fain & Simplu, dar în lunile alea după ce am terminat cu <<Răi, da buni>> mi-am dat seama care e drumul meu, am avut timp și spațiu să mă gândesc. Plus că numele ăsta, <<Răi, da buni>> nu mă mai caracteriza, nu mai vorbea despre mine.

<<Rău, da bun>> a fost editorialul săptămânal pe care eu îl scriam în ziarul local din Baia Mare, când eram în liceu și scriam o pagină despre viața liceenilor, a tinerilor din oraș. Eram foarte critic, sarcastic. Ăla eram eu cel de-atunci, dar au trecut 20 de ani, nu mai eram rău, da bun, trebuia să rup ața asta și a venit <<Fain & Simplu>>.”, a ,mai spus el, potrivit aceleiași surse. 

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net