Mihai Morar, momentul care i-a schimbat viața: „Am făcut mișto de oameni foarte mulți ani până când...”

Ultima actualizare:

Mihai Morar a reușit să facă un exercițiu total de sinceritate. Îndrăgitul om de radio și televiziune a urcat pe scena TEDex, unde a vorbit despre o perioadă a vieții în care încerca să obțină validare făcând mișto de oameni. Carismaticul prezentator a explicat și care a fost momentul său de trezire, clipa care l-a făcut să-și schimbe comportamentul.

Banner Mihai Morar

Mihai Morar, cel care ne încântă în ultima vreme cu podcastul „Fain și Simplu”, a fost prezent recent la un eveniment TEDex. Vedeta a vorbit fără ocolișuri despre o perioadă confuză din viața lui. Totodată, colegul lui Daniel Buzdugan a rememorat episodul când a căzut cu scara în direct la TV.

„Îmi venea foarte ușor să fac mișto de oameni. Și am făcut mișto de oameni foarte, foarte mulți ani și credeam că miștoul ăsta îmi aduce validare. Și urcam treaptă cu treaptă... o scară a miștoului.

Știți ce s-a întâmplat când am ajuns în vârf? Am căzut cu scara în direct la televizor. Eu sunt ală. Eu sunt Mihai Morar și am căzut cu scara la televizor”, a precizat vedeta pe scena evenimentului TEDex.

Momentul de trezire pentru Mihai Morar

„Momentul meu de trezire a fost cel în care am dat cu capul de pământ. Eu, efectiv, luam viața la mișto, luam oamenii la mișto și mă luam pe mine la mișto. Mi-am dat seama că miștoul nu-mi aparține pentru că eu vin din cu totul și cu totul altă parte în care noi ziceam, când era ceva frumos, când era ceva drăguț, noi nu ziceam fain.

Așa a apărut și podcastul Fain și Simplu care pentru mine este cea mai bună lecție personală pe care mi-am dat-o de a putea să stau la o masă ore în șir cu oameni și a-i asculta pur și simplu.

Și în momentul în care nu iei oamenii la mișto o să descoperi că în absolut orice persoană cât de faină este”, a precizat Mihai Morar pe scena TEDex.

„În momentul în care nu iei oamenii la mișto o să descoperi cât de faină este orice persoană”

Pe scena TEDex, cunoscutul om de radio și televiziune a vorbit despre rușine și compasiune, dar și despre situațiile care l-au ajutat să fie omul care impresionează astăzi.

Cea mai ascultată voce din FM se bucura în prezent de poate cel mai respectat podcast din online, dar și de o carte scrisă cu părintele Necula.

Totodată, vedeta a discutat la evenimentul TEDex despre modul în care fiecare dintre noi ar trebui să aspire să fie un game changer. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net