Mihai Morar, atac dur la adresa lui Culiță Sterp: „Definiția perfectă pentru „NEAM PROST”

În urmă cu 2 zile, Culiță Sterp a fost nevoit să dea explicații în instanță pentru accidentul provocat în Cluj. La ieșirea din instituție, artistul a fost așteptat de numeroși jurnaliști pe care i-a luat în batjocură în cel mai urât mod posibil. Gestul lui a fost remarcat și de Mihai Morar, care l-a criticat și jignit dur pentru comportamentul pe care l-a avut. 

Culiță Sterp a fost total iritat de faptul că, la ieșirea din sala de judecată, mai mulți jurnaliști l-au așteptat pentru a-i cere declarații. Surprinzător sau nu, artistul a avut o atitudine urâtă față de doi dintre aceștia pe care i-a tratat cu o batjocură ieșită din comun. 

Culiță Sterp, criticat de Mihai Morar după gestul urât 

Fără prea multe introduceri, iubitul Danielei Iliescu a ieșit din sala de judecată cu zâmbetul pe buze, de parcă nimic rău nu s-ar fi întâmplat în viața lui, în ultima perioadă. Asaltat de jurnaliștii care își făceau meseria, Culiță a fost iritat atunci când aceștia l-au întrebat de ce a fugit de la locul accidentului și dacă s-a aflat sau nu sub influența substanțelor interzise, la momentul respectiv. 

Mihai Morar îl jignește pe Culiță Sterp
Mihai Morar îl jignește pe Culiță Sterp

Într-o notă de ironie, Culiță l-a luat de gât pe unul dintre jurnaliști, spunându-i următoarele cuvinte: „Nevasta ta mai întreabă de mine?”. Șocat de cele auzite, jurnalistul îi cere să repete ceea ce a spus, probabil în speranța că artistul își dă seama de cuvintele urâte și le schimbă. 

N-a fost deloc așa. Cu aceeași atitudine, Culiță l-a întrebat același lucru. Un alt jurnalist a fost vizat de aceeași întrebare: „Dar nevasta ta mai întreabă de mine?”. Din bun simț și considerând că totul este o glumă, jurnalistul i-a răspuns: „Sigur că da, ești băiat fain”. 

Mihai Morar, despre Culiță: „NEAM PROST”

Gestul artistului nu a rămas neobservat. Mihai Morar, după ce a văzut imaginile cu pricina, a postat un mesaj dur în social media, în cadrul căruia l-a criticat și jignit pe Culiță Sterp. Fostul moderator de la Antena Stars l-a numit pe acesta „neam prost” și a menționat faptul că, prin accidentul provocat de el, a pus viața unui om în pericol.

„După ce aproape ai distrus o viață în trafic, băut și sub influența drogurilor la volan (conf. hotnews.ro), să îi răspunzi unui ziarist de la unul dintre posturile TV care te-a promovat agresiv „NEVASTĂ-TA MAI ÎNTREABĂ DE MINE?”- iată definiția perfectă pentru „NEAM PROST”, a fost mesajul postat de Morar, pe Instagramul său. 

Nici Andrei Ștefănescu n-a rămas indiferent

Accidentul provocat de Culiță Sterp, fuga acestuia de la locul cu pricina, faptul că era sub influența băuturilor alcoolice și, scrie presa, și sub influența drogurilor sunt lucrurile care au stârnit cea mai mare vâlvă în ultimele zile. 

Citește și - Culiță Sterp era drogat în momentul accidentului rutier! Autoritățile au confirmat

Mihai Morar nu este singurul care a vorbit despre Culiță. Andrei Ștefănescu, membrul trupei „Alb Negru”, și-a expus și el părerea cu privire la faptele artistului.

„Când l-am cunoscut pe acest băiat, era cu fosta lui iubită și vorbeam despre ei, erau niște oameni simpli, niște oameni normali.  Ușor, ușor încep să derapeze acești oameni care au atenție foarte mare din partea celor din jur. Presa începe să-i urmărească și să evolueze și uită, de fapt, de lucrurile esențiale. Este o mare problemă, gândiți-vă ce se poate întâmpla dacă în locul mașinii ăsteia era un copil pe bicicletă”, a spus și Ștefănescu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net