Culiță Sterp era drogat în momentul accidentului rutier! Autoritățile au confirmat

Ultima actualizare:

O nouă lovitură pentru manelistul Culiță Sterp. Analizele toxicologice arată că în momentul accidentului din Cluj, de joia trecută, 17 noiembrie, artistul era sub influența substanţelor psihoactive.

Manelistul se mândrește des pe reţelele sociale cu mașinile pe care le conduce
Manelistul se mândrește des pe reţelele sociale cu mașinile pe care le conduce

Problemele penale ale lui Culiță Sterp se complică

Prin urmare, anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul său pentru o nouă infracțiune, după conducere sub influența alcoolului, intrarea în intersecție pe culoarea roșie, fugă de la locul accidentului, depășirea vitezei legale.

Culiță Sterp a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate de 1.885 de lei. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ca urmare a cercetărilor derulate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenţei substanţelor psihoactive de către instituţia abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din judeţul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a transmis IPJ Cluj, într-un comunicat preluat de News.ro. 

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident grav de circulație, în centrul orașului Cluj-Napoca, în noaptea de miercuri spre joi, 17 noiembrie. Din primele informații, a reieșit că artistul era beat în momentul în care se afla la volanul mașinii sale. Autoritățile l-au reținut pe artist pentru 24 de ore, întrucât a părăsit locul accidentului. „Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice la o unitate medicală”, a transmis IPJ Cluj.

Ulterior, Culiță Sterp a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, dar magistrații au hotărât să îl plaseze pe acesta sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Conform IPJ Cluj, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj. Accidentul s-a petrecut la intersecția Piata Avram Iancu/Eroilor, în centrul Clujului. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net