Ce bolid de lux conduce Mihai Morar! A scos buzunar o avere pentru a-l cumpăra

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mândru nevoie mare! Așa a fost surprins recefnt Mihai Morar (41 de ani) de fotoreporterii Click! Are superbolid de lux, de aproximativ 100.000 e euro, dar nu uită de unde a plecat. Are succes pe toate planurile și este un familist convins. Și unul dintre cei mai apreciați bărbați din showbiz-ul românesc.

Mihai Morar este realizator de emisiuni radio, are un podcast de mare succes, „Fain și simplu” și prezintă numeroase evenimente. De asemenea, fiind pasionat de cafea, și-a deschis mai multe cafenele în București.

Chiar dacă a ajuns un om de afaceri, nu a uitat deloc de unde a plecat. Mihai Morar își amintește adesea parcursul său profesional, când a venit cu trenul la București, fără bani în buzunar și așteptând mereu pachetul de acasă, în Gara de Nord.

Mihai Morar: „Trăiam din ce îmi trimiteau ai mei”

„Nu aveam nici un leu. Aveam 18 ani, cine se gândeşte la 18 ani să strângă ceva? Aşa că m-au ţinut părinţii o perioadă. Trăiam din ce-mi trimiteau ai mei. Mergeam la gară în fiecare weekend, dimineaţa, la 7, aşteptam trenul şi îmi dădea Naşul pachetul. Nu aveam nevoie de foarte mulţi bani”, a povestit prezentatorul într-un interviu în care a rememorat vremurile sale de început în Capitală, în podcastul „Me, Myself & My Work”, realizat de Andra Pintican.

Odată cu trecerea timpului, Mihai Morar a reușit să facă bani frumoși din joburile sale. Astăzi își permite să conducă un autoturis  de lux, despre care poate spune că este mașina visurilor: un Porsche în valoare de 100.000 de euro. Așa a fost surprins Mihai Morar de fotoreporterii Click!

Prezentatorul radio și-a înmatriculat bolidul de lux cu numere de Maramureș și se pare că are mare grijă de mașina sa. A fost surprins în zona de Nord a Capitalei, unde și-a parcat preț de zece minute „bijuteria” pe patru roți.

După ce s-a asigurat că totul este în regulă cu mașina, Mihai Morar a mers la o cafea cu un amic.

A căzut cu scara la televizor

Invitat în cadrul unui eveniment TEDex, acum ceva timp, vedeta a vorbit fără ocolișuri despre o perioadă confuză din viața lui. Totodată, colegul lui Daniel Buzdugan a rememorat episodul când a căzut cu scara în direct la tv.

„Îmi venea foarte ușor să fac mișto de oameni. Și am făcut mișto de oameni foarte, foarte mulți ani. Credeam că miștoul ăsta îmi aduce validare. Și urcam treaptă cu treaptă... o scară a mișto-ului. Știți ce s-a întâmplat când am ajuns în vârf? Am căzut cu scară în direct la televizor. Eu sunt ăla. Eu sunt Mihai Morar și am căzut cu scara la televizor”, a precizat el, pe scena evenimentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
banner biserica gigi becali png
image
actualitate.net
image
actualitate.net