Atac șocant la un mare spital din România! Un pacient a bătut un paznic și a călcat altul cu mașina

Scene șocante luni seară în Spitalul Pantelimon din București, unul dintre cele mai mari din România. Un tânăr de 25 de ani, venit cu tatăl său în spital, a bătut un paznic și apoi a lovit intenţionat cu maşina un agent de pază în curtea unității medicale. Bărbatul a fost reținut și este cercetat pentru tentativă de omor. 

Spitalul Sfântul Pantelimon din București
Spitalul Sfântul Pantelimon a fost scena unui atac fără precedent. Foto: arhivă adevarul.ro

Atacul a avut loc luni seară, în jurul orei 20:17, când suspectul, un tânăr de 25 de ani a intrat cu tatăl său au intrat cu autoturismul în curtea interioară  a Spitalului Clinic de Urgenţă ”Sfântul Pantelimon” Bucureşti.  

Cum a ajuns tânărul să atace paznicii spitalului Sfântul Pantelimon 

Cei doi au parcat şi apoi au început să facă scandal în incinta spitalului fără a fi coerenți și fără ca să explice motivul nemulțumirilor. Potrivit martorilor au început să țipe și să certe pe toată lumea, motiv pentru care au apărut mai mulți paznici.  

După ce s-au îmbrâncit cu reprezentanții firmei de pază, cei doi au fost în sfârșit evacuați din spital și escortați în afara clădirii. În curte, tânărul de 25 de ani l-a lovit de mai multe ori cu pumnii pe un paznic, s-a urcat nervos în mașină și a intrat în altul.  

De ce? Era supărat că agenţii de pază încercau să îl potolească pe tatăl său care era de asemenea vehement și surescitat. Paznicul lovit cu mașina a fost proiectat pe sol, fiind diagnosticat după accident cu policontuzii, plagă contuză mâna dreaptă şi contuzie genunchi drept. 

 Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul București 

”La data de 09.05.2023, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au  pus  în  mişcare  acţiunea  penală  şi  au  luat  măsura  reţinerii  faţă  de  un  inculpat cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburare a ordinii şi liniştii publice”, a anunţat, marţi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti într-un comunicat preluat de news.ro. Deși nici unul dintre paznicii loviți nu a depus plângere, scenele fiind petrecute în fața a zeci de oameni polițiștii s-au autosesizat. 

„(…)agresiunile au fost săvârşite în loc public, în faţa mai multor  persoane cărora le-au fost provocate sentimente de indignare, teamă şi  insecuritate, fapta constituind  infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice” au precizat procurorii conform sursei citate. Mai mult în cazul paznicului lovit cu mașina s-a reținut infracțiunea gravă de tentativă de omor. 

”Din modul în care inculpatul a acţionat rezultă că acesta a săvârşit infracţiunea de tentativă de omor cu intenţie indirectă,  întrucât a acceptat posibilitatea decesului victimei, care nu s-a produs din hazard, dar şi datorită manevrelor victimei care  a observat intenţia inculpatului şi a adoptat o poziţie defensivă”, mai arată procurorii  

Suspectul a fost reținut și a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net