Daniel Buzdugan, secretul unei căsnicii perfecte. Soția îi dă „verde” la orice: „Nu există restricție”

Daniel Buzdugan și soția sa, Monica, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. Cei doi sunt căsătoriți și fac parte din cuplurile cele mai longevive ale showbiz-ului românesc. Totuși, deși relația lor poate fi luată drept exemplu, și în viața lor au existat momente mai puțin plăcute.

image

În cadrul unui interviu recent pe care l-a oferit, omul de radio a vorbit despre maniera în care el și Monica își rezolvă problemele de cuplu. Rămâi în continuare alături de noi pentru a afla cum reușesc cei doi să treacă peste momentele mai puțin plăcute din căsnicia lor.

Daniel Buzdugan, cel mai sincer interviu despre căsnicia sa 

În cadrul unui interviu recent pe care l-a oferit, Daniel Buzdugan a vorbit despre secretul căsniciei lor, despre cum el și Monica au reușit să-și consolideze un frumos cămin.

Faptul că e o fire spontană, foarte glumeață, e foarte haioasă, e o fire foarte veselă și îmi susține total activitatea. Adică, în meseria asta, trebuie să ai parte de echilibru, de înțelegere, să nu fii asfixiat, să nu fii încorsetat, să nu fii tot timpul întrebat: „Dar ce faci? Unde te duci?, că noi plecăm tot timpul. Într-un an de zile, dacă stăm 8 weekenduri acasă.

În rest, suntem plecați cu tot felul de evenimente, cu radioul, cu Caravana două săptămâni, după aia mai plecăm, încă o săptămână, cu Orașul Faptelor Bune prin diverse locuri din țară. Oradea, în ultimii ani. Suntem foarte mult timp plecați de acasă.”, a mărturisit Daniel Buzdugan, potrivit viva.ro.

Daniel Buzdugan: „Nu există nicio restricție, pentru că are încredere”

image

Daniel Buzdugan a precizat faptul că soția sa nu este o femeie geloasă, dimpotrivă. Faptul că el nu a dezamăgit-o niciodată nu a determinat-o pe Monica să își pună la îndoială încrederea în el.

Deci, încrederea, faptul că e spontană și super veselă. Dintotdeauna, dacă vreau să plec și îi spun acum: „Știi ceva? Plec și eu weekendul ăsta. Vreau să mă liniștesc, mă duc până la Praga, la Timișoara sau la Cluj. Vreau să fiu singur weekendul ăsta, am toată libertatea și toată disponibilitatea. Nu există nicio restricție, pentru că are încredere și nu a avut niciodată probleme cu mine, n-am dezamăgit-o.”, a mai spus acesta, potrivit sursei amintite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net