Cum e omul real? Creatoarea Musette, lecția de viață pe care trebuie s-o aplice orice român: „Nu mă interesează...”

Ultima actualizare:

Antreprenoarea Cristina Bâtlan a fost prezentă într-un podcast de excepție alături de Mihai Morar, unde a vorbit despre lecția de viață pe care trebuie să o aplice orice român.

Creatoarea Musette, lecția de viață pe care trebuie s-o aplice orice român
Creatoarea Musette, lecția de viață pe care trebuie s-o aplice orice român

Lecție de viață de la Cristina Bâtlan

Deși conduce un brand de succes, antreprenoarea în vârstă de 50 de ani, dă dovadă de o modestie deosebită. În podcastul „Fain&Simplu” a dezvăluit care sunt adevăratele sale valori în funcție de care își ghidează viața și care au ajutat-o să ajungă la succes.

Vrei să-ți spun că eu nu știu câți bani am? Adică în sensul în care nu mă preocupă. Mamă câți bani am, în ce cont am sau nu știu.. Nu mă interesează. Știu că toate activitățile mele sunt profitabile. De exemplu, cum te uiti la un om.

Mă uit la el fără bani, la un om cum ar fi sărac. Eu nu mă uit la un om care are succes, mă uit la el și îi văd poleiala de aur. Mă uit la el și îmi imaginez cum e omul acesta fără bani. Așa e omul real. E fără bani. Nu cu bani. Cu bani nu e el cel adevărat. Atâta timp cât tu crezi că ești evaluat pentru produsele pe care le porți, e complet greșit.

Nici nu-ți dai seama cât de multă emoție negativă îți produci și o pui și o ții cu tine în cârcă, în spinare, în fiecare zi. Nu contează cu ce te îmbraci. Contează ce ai în cap, ce ai în suflet, ce scoți pe gură, cât de mult îi ajuți pe oameni, cum ești cu ei împreună. (...) Opulența și aroganța nu au fost niciodată câștigătoare.”, a mărturisit Cristina Bâtlan.

Cristina Bâtlan s-a logodit

Cristina Bâtlan, antreprenoarea de la „Imperiul Leilor” și a pus bazele unei afaceri de succes în domeniul modei. După 26 de ani de căsnicie a decis să divorțeze, însă acum sorta îi surâde din nou.

Recent, antreprenoarea a dezvăluit că s-a logodit cu iubitul său actual. În urmă cu ceva timp, Cristina a precizat în exclusivitate pentru Click! cât de fericită este alături de bărbatul din viața sa: „Sunt într-o relaţie şi mă bucur foarte mult că trăiesc momentele acestea pentru că fiecare femeie are nevoie să simtă că e o femeie şi, deşi sunt antreprenor, vreau să vă spun că în momentul în care eşti o femeie de afaceri îţi pierzi foarte mult din latura feminină şi devii doar o luptătoare, un om care vorbeşte despre cifre, eficienţă, trebuie să fie lider de echipă, nu are voie să fie slabă niciodată.

Suntem toţi vulnerabili fie că suntem femei, fie că suntem bărbaţi, aşa că vreau să îmi descopăr şi mai mult această latură şi am zis să mi dau voie să fiu femeie cu adevărat. Este un om pur şi simplu care mă iubeşte. Nu este de mult. Este de curând şi simt că asta este cel mai important. Nu contează ce face, pentru că eu nu sunt o femeie care am nevoie să fiu întreţinută. Pentru mine contează doar caracterul, punct!”, ne-a povestit Cristina în urmă cu câteva luni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net