Drama neștiută a Cristina Bâtlan de la „Imperiul Leilor”. Tatăl „leoaicei”, diagnosticat cu cancer: „A fost în comă 2 luni”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Am întâlnit-o pe Cristina Bâtlan la unul dintre magazinele sale de pantofi. Este superbă la cei 50 de ani pe care îi împlineşte luna aceasta. Mereu elegantă, îmbrăcată în costum, cu pantofii roşii care au consacrat-o, antreprenoarea de la «Imperiul Leilor» ne-a oferit un interviu în care ne-a vorbit despre proiectele sale, dar şi despre suferinţă şi iubire. Tatăl său a fost diagnosticat cu cancer, însă a învins boala. 

Cristina Bâtlan (50 de ani) și-a construit un imperiu financiar în domeniul încălțămintei
Cristina Bâtlan (50 de ani) și-a construit un imperiu financiar în domeniul încălțămintei

Click!: Cristina, eşti mereu în avion, mereu pe drumuri. Cum mai e viaţa ta? 

Cristina Bâtlan: Viaţa mea este super intensă şi super activă. Am un mare defect pentru că nu spun nu proiectelor interesante şi proiectelor în care este vorba despre oameni. Mi se pare că cea mai mare pasiune a mea sunt oamenii. M-am întors de la Zalău, am avut conferinţa Chapters, la care am avut 250 de invitaţi minunaţi. L-am avut invitat pe maestrul Dorel Vişan, care ne-a vorbit despre simplitate şi despre înţelepciune, să reuşeşti să renunţi, să te găseşti pe tine şi să te întâlneşti cu Dumnezeu. 

Te-ai mai întâlnit cu băieţii de la Imperiul Leilor? Cu Sebastian Dobrincu, Wargha Enayati sau Dragoş Petrescu?

Trei „lei”: Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Cristina Bâtlan
Trei „lei”: Wargha Enayati, Sebastian Dobrincu și Cristina Bâtlan

După „Imperiul Leilor” toţi am investit şi ne-am luat cu o grămadă de proiecte. Pe Sebi chiar voiam să îl văd după accidentare, dar nu am avut timp, a fost ocupat. Cu Wargha am investit într-un proiect care funcţionează foarte bine şi abia aştept să vină echipamentele noi pe care le-am cumpărat. Este vorba despre un proiect pe producţie de peleţi, importăm un nou echipament, creăm o nouă capacitate de producţie super competitivă, iar această nouă fabrică va fi gata în curând, probabil într-o lună. Bazele le-am început de un an. Se află în Târgu Jiu, pentru că de acolo este antreprenorul, şi ne bucurăm că am investit într-un om atât de valoros care reuşeşte să facă un business singur.

Ce face fiul tău? Spre ce facultate s-a orientat? Ştiu că deja lucrează.

Fiul Cristinei pleacă  la studii în Londra
Fiul Cristinei pleacă la studii în Londra

Urmează să plece la studii în Londra. A ales o facultate care i-a permis să fie online pentru că şi-a început afacerea lui. Are o afacere de consierge - un club de membri care se adresează oamenilor sosiţi în România, expaţiilor străini, care îşi deschid o companie în ţara noastră şi au nevoie de suport pentru că nu cunosc absolut nimic în Bucureşti. E foarte implicat în ceea ce face.

Urmează ziua ta, împlineşti 50 de ani. Cum te simţi?

Vârsta e doar un număr. Ceea ce e important pentru tine este să te preocupe ce este în interiorul tău, mai mult de ceea ce este în exteriorul tău. Mă simt foarte bine şi cea mai mare bucurie este că sunt sănătoasă pentru că am trecut printr-o perioadă grea cu tatăl meu şi cu mătuşa mea. M-am speriat şi am crezut că poate este ceva genetic, este o moştenire, şi atunci mi-am făcut toate investigaţiile şi sunt ok. Mi-am făcut toate analizele amănunţit, totul a ieşit super bine şi asta mă bucură foarte tare şi chiar este un semn că, da, trebuie să am grijă de mine!

Ce s-a întâmplat cu tatăl tău?

Cristina cu tata jpeg

Tatăl meu a avut septicemie şi a fost pe patul de moarte. Acum patru ani a fost diagnosticat cu cancer de colon. A fost operat, toate bune şi frumoase, după care a făcut septicemie a fost în comă indusă timp de două luni. Am reuşit să îl transferăm la Viena şi să îl facem bine. La întoarcere nu am mai avut nevoie de avion-salvare. Noi ne-am dus cu avion de joasă înălţime şi a zburat în ATI, şi s-a întors pe scaun de pasageri. Cele două luni au fost groaznice. Eram în contact cu toţi medicii care îl îngrijeau. După atâta timp de stat în ATI,  nu am crezut că se mai poate întâmpla ceva bun cu el. De dimineaţă până seara eram cu el acolo. În momentul în care l-am ţinut de mână şi am văzut că mişcă mâna... Acum două luni a fost şi sora lui depistată cu cancer la colon, doar că în trei săptămâni a fost operată şi înapoi acasă fără nici o problemă. Şi asta pentru că am ştiut ce avem de făcut.

De câteva luni, Cristina iubește din nou

Dar tu? De tine, de sufletul tău cine are grijă? Ai fost destul de mult timp singură.

Sunt într-o relaţie şi mă bucur foarte mult că trăiesc momentele acestea pentru că fiecare femeie are nevoie să simtă că e o femeie şi, deşi sunt antreprenor, vreau să vă spun că în momentul în care eşti o femeie de afaceri îţi pierzi foarte mult din latura feminină şi devii doar o luptătoare, un om care vorbeşte despre cifre, eficienţă, trebuie să fie lider de echipă, nu are voie să fie slabă niciodată. Suntem toţi vulnerabili fie că suntem femei, fie că suntem bărbaţi, aşa că vreau să îmi descopăr şi mai mult această latură şi am zis să mi dau voie să fiu femeie cu adevărat.

Iubitul tău este din domeniul businessului? De cât timp sunteţi împreună?

Nu este din domeniu. Este un om pur şi simplu care mă iubeşte. Nu este de mult. Este de curând şi simt că asta este cel mai important. Nu contează ce face, pentru că eu nu sunt o femeie care am nevoie să fiu întreţinută.  Pentru mine contează doar caracterul, punct!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
image
actualitate.net
image
actualitate.net