Proiect nou pentru una din vedetele Radio ZU: „O să fiu numai în filmări şi repetiţii”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

E vară, e cald, e soare și multe dintre vedetele noastre pleacă în vacanță. Unii îmbină munca cu vacanța, iar din această categorie fac parte Daniel Buzdugan și Mihai Morar, împreună cu Emma, Vlad Drăgulin și Tea. Echipa imbatabilă a matinalului Radio ZU are multe surprize, iar Click! a aflat despre ce este vorba.

Vlad Drăgulin, Mihai Morar, Emma și Daniel Buzdugan
Vlad Drăgulin, Mihai Morar, Emma și Daniel Buzdugan

Cei mai îndrăgiți matinali, Daniel Buzdugan, Mihai Morar, Vlad Drăgulin și Emma ne-au împărtășit câteva dintre planurile lor de vară.

„Anul ăsta avem aproape 1000 de km în plus, nu ştim traseul... colegii noştri l-au făcut. Când am coborât Transalpina, un drum greu de făcut cu auto-rulota, era superîncărcată, avem un studio de radio în ea, am coborât doar în frână, iar cand am ajuns jos, discurile erau încinse 17,10 apoi când ne-a zis un domn vreau să veniți și pe la noi.. Ne-am abătut de la traseul inițial, am intrat în orășel, am pus autorulotele  în fața blocului, am scos boxele și am făcut cea mai tare petrecere", spune Mihai Morar, în exclusivitate pentru Click!

Vlad Drăgulin, Emma și Daniel Buzdugan
Vlad Drăgulin, Emma și Daniel Buzdugan

„O să oprim peste tot, o să vorbim cu oamenii, îmi amintesc anul trecut, cele mai frumoase momente erau când ajungeam departe de Bucureşti şi oamenii ne luau în braţe”, a precizat Daniel Buzdugan

„O să am o perioadă destul de full până în noiembrie, o să fiu numai în filmări şi repetiţii, nu o să am vacanţe pentru mine personal, eu cu gândul ăsta plec. Radio Zu îmi oferă o vacanţă", spune Vlad Dragulin, despre care se zvonește că ar face parte din echipa lui Mihai Bendeac dintr-un nou show de televiziune.

„Imagineză-ți cum e sa faci radio printre oameni, e altceva, ai parte de energia aia a lor şi privindu-i nu îţi pare rău niciodată că îţi sună alarma de luni până vineri la 5 dimineață”, spune Emma, de la Radio Zu, fostă concurentă „Te cunosc de undeva”.

Gașca de la Radio Zu
Gașca de la Radio Zu

Unde pleacă matinalii Morar, Buzdugan și Drăgulin?

Click! le-a aflat planurile DJ ilor de la Morning ZU, matinalul cu cei mai mulți ascultători din orașele României, cei care pleacă în RadioAventura. Buzdu și Morar, împreună cu Emma, Vlad și Tea, echipa imbatabilă a matinalului Radio ZU, pornesc într-o nouă aventură prin România, timp de 2 săptămâni, in intervalul 9-21 iulie. Pe lista celor cinci fantastici se află 10 orașe și peste 3000 de kilometri de parcurs, într-o aventură de descoperire a unor locuri inedite din România dar și de a dansa pe MuzicaAia live cu ascultătorii. RadioAventura, călătoria de redescoperire a României în autorulotă, a ajuns la a treia ediție și înseamnă o experiența inedită pentru ascultători, care 24/24 sunt conectați cu DJ lor favoriți pe platforma dedicată de pe site-ul Radio ZU.

Gașca de la Radio ZU
Gașca de la Radio ZU

Momentele cele mai importante vor fi transmise live pe contul de Facebook Radio ZU, YouTube Radio ZU, dar și pe TikTok-ul Radio ZU. Înainte de a pleca în RadioAventura verii 2023, echipa Morning ZU a transmis matinalul de azi, vineri 7 iulie din Piața Victoriei, dinamismul și efervescența celor cinci, potrivindu-se perfect cu dinamica locației. Edițiile anterioare ale RadioAventurii au prilejuit momente memorabile, pline de emoție, neprevăzut dar și amuzament, reamintindu-le ascultătorilor Radio ZU cât de fain este să fii călător în România. Ascultătorii Radio ZU sunt invitați, ca de fiecare dată, să dea boxele la maximum ca să asculte cea mai bună muzică și să ia parte la o experiență unică, RadioAventura verii 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net