Vlad Drăgulin din Băieți de Oraș se pregătește să devină tată? Ce spune despre primul său copil

Ultima actualizare:

Vlad Drăgulin, unul dintre cei mai cunoscuți actori de comedie din industria filmului românesc a avut parte de o revelație: nu se simte pregătit să devină tată. Și-a dat seama de acest aspect în urma unei scene care s-a întâmplat în cartierul în care locuiește, când o fetiță a avut o criză de plâns și nu-și mai dorea să se ridice de la sol. 

Vlad Drăgulin a spus motivul pentru care nu se simte pregătit să devină tată / foto: colaj Clic!
Vlad Drăgulin a spus motivul pentru care nu se simte pregătit să devină tată / foto: colaj Clic!

Malone din Băieți de Oraș le-a împărtășit internauților sentimentele și gândurile care îl măcinau, ajungând să își imagineze cum ar fi reacționat el, dacă se afla în locul acelor părinți. Cu siguranță răspunsul oferit i-a făcut pe mulți să râdă cu lacrimi! 

Vlad Drăgulin: ,,Nu sunt suficient de puternic pentru a avea un copil!”

A deveni părinte nu este atât de ușor pe cât pare. Cunoaștem cu toții faptul că venirea pe lume a unui copil reprezintă o mare responsabilitate pe care nu foarte multă lume și-o asumă, printre care și actorul Vlad Drăgulin, care a mărturisit că încă nu se simte pregătit.

Întâmplarea care s-a petrecut cu doar câteva ore în urmă l-a ajutat pe Vlad Drăgulin să realizeze faptul că nu este la vârsta la care să se simtă pregătit pentru a deveni tată. 

Iată cum a reacționat îndrăgitul actor după această întâmplare, dar și sentimentele care i-au năpădit mintea: 

,,Eram mai devreme la mine în cartier și am văzut o scenă în urma căreia mi-am dat seama că nu sunt suficient de puternic pentru a avea un copil. Nu sunt încă suficient de ,,mobilat” pe interior pentru această responsabilitate. 

Un cuplu se confrunta cu o problemă: fetița lor care era foarte mică nu voia să se miște de pe loc. Nu voia! Au încercat cu vorba bună, nu voia. O mai urneau așa, deci nu, nu voia nici măcar să se miște de pe loc. În timpul ăsta urla. 

La un moment dat, taică-su a făcut greșeala și a zis: <<Uite, te ia tati în brațe>>. Și a luat-o în brațe. Deci eu n-am crezut că un copil poate să scoată sunetele alea. Deci ceva rău de tot! 

Și după stăteam, mă uitam și mă gândeam ce-aș fi făcut în situația asta. Căci eu cu siguranță aș fi început să plâng, mă puneam lângă copil, și ar fi rămas nevastă-mea singură cu această situație. 

Și închipuiți-vă că eu priveam această scenă încercând să scanez codul ăla de bare de la trotinetă, să mă duc să-mi beau cafeau la ora 14.00.”, este întâmplarea pe care actorul le-a povestit-o admiratorilor săi, din mediul online. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net