Mașina cu care Alexandra a fost răpită a fost ridicată de anchetatori pentru noi expertize


    Mai multe mașini din curtea lui Dincă au fost ridicate pentru noi expertizeFoto: Arhivă
Mai multe mașini din curtea lui Dincă au fost ridicate pentru noi expertizeFoto: Arhivă

Anchetatorii care se ocupă de cazul din Caracal au reluat vineri, 16 august, cercetările la casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul care care a recunoscut că a răpit și ucis două fete, pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani). Din curtea acestuia au fost ridicate mai multe autoturisme pentru noi verificări ale forțelor de ordine.

Mai multe vehicule, printre care și autoturismul cu care Dincă le-ar fi luat la ocazie pe Alexandra și Luiza au fost duse la expertizare.În timp ce mașina bărbatului a fost ridicată și dusă spre expertizare la Drăgănești, în curtea casei lui Dincă se fac în continuare cercetări. Anchetatorii au dispus tăierea vegetației și toaletarea copacilor, pregătindu-se astfel să înceapă să excaveze în zonele descoperite cu ajutorul unui scaner performant.

Mai multe mașini din curtea lui Dincă au fost ridicate pentru noi expertize 

Mașina în care procurorii au găsit fire de păr aparținându-i Alexandrei Măceșanu a fost ridicată din curtea lui Dincă abia la 22 de zile după ce acesta a răpit-o pe adolescentă. Pe lângă aceasta, anchetatorii au ridicat noi probe din curtea lui Gheorghe Dincă, inclusiv alte două mașini mai vechi, printre care și o camionetă, care a fost scoasă din curte pe o platformă a poliției, informează Digi 24. 

În cursul zilei de vineri sunt așteptate și rezultatele analizelor genetice de la INML ale oaselor găsite de anchetatori în pădurea din apropierea orașului Caracal, pentru a se stabili cu exactitate dacă sunt ale Luzei Melencu sau nu. Din datele preliminare a rezultat doar că acestea aparțin unei fete care are între 15 și 19 ani, alta decât Alexandra Măceşanu. Anchetatorii au prelevat mostre ADN de la mama Luizei pentru a verifica dacă aparțin fiicei sale. 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
catherine zeta jones png
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg