Maşina lui Georghe Dincă, o capcană inteligentă. Alexandra şi Luiza nu au avut nicio şansă

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă (66 de ani) a răpit, sechestrat, violat şi ucis două fete în intervalul aprilie-iulie 2019Foto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă (66 de ani) a răpit, sechestrat, violat şi ucis două fete în intervalul aprilie-iulie 2019Foto: Inquam Photos

N-au avut nici o şansă. Soarta lor a fost pecetluită din clipa în care s-au urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, cel care avea să le fie călău. Conform rechizitoriului întocmit de procurori în cazul crimelor de la Caracal, mecanicul de 66 de ani îşi „vâna” victimele, pe care le lua la ocazie, cu o maşină transformată special într-o capcană.

Luiza Melencu (18 ani), răpită în aprilie 2019, şi Alexandra Măceşanu (15 ani), răpită în iulie 2019 au avut destine la indigo. Ambele fete s-au urcat în maşina lui Dincă, încrezătoare că vor ajunge acolo unde aveau treabă, însă au sfârşit legate, sechestrate şi violate în casa monstrului din Caracal. Autoturismul individului, un Renault Megane gri metalizat, cu numărul de înmatriculare OT- 48 – WYW, fusese transformat de ”Popicu” într-o veritabilă ”capcană vânătorească”, semn că intenţia lui de a racola tinere pentru a le exploata sexual era bine conturată.

”Autoturismul, capcană inteligentă, nu va da opţiune vreunei persoane care s-ar urca în acesta: scaunul din dreapta şoferului este lăsat cu acte şi hârtii, cu obiecte aruncate neglijent. Orice potenţială victimă poate vedea foarte clar prin geamul translucid al portierei dreapta-faţă că lângă şofer nu se poate aşeza. Rămâne ca opţiune doar bancheta din spate, care nu se poate vedea din exterior din cauza geamurilor acoperite cu folie neagră. Oricine s-ar sui pe bancheta din spate nu ar mai putea părăsi autoturismul. Doar Gheorghe Dincă putea deschide portierele din spate, mergând prin exterior”, se arată în actul acuzării.

Aceasta este maşina monstrului din Caracal
Aceasta este maşina monstrului din Caracal

Exact acesta a fost şi scenariul. Şi Luiza, şi Alexandra s-au aşezat pe bancheta din spate. La scurt timp, Dincă a început să le facă aluzii legate de sex, însă fetele l-au refuzat clar. Pe prima victimă a încercat s-o tenteze cu 50 de lei, însă nici această propunere nu a funcţionat. ”A oprit pe partea dreaptă a drumului european E70, în afara părţii carosabile, a coborât de la volan şi  a urcat lângă victimă pe locul din stânga spate (...) A folosit violenţa fizică şi verbală,  lovind-o peste faţă cu palma şi a trăgând-o de păr, pentru a o forţa să se poziţioneze cu spatele la el şi cu faţa în jos pe banchetă. Inculpatul şi-a scos apoi cureaua de la pantaloni şi i-a legat victimei ambele mâini la spate, imobilizând-o. În tot acest timp, pe şosea au trecut autoturisme, dar având în vedere geamurile negre şi parasolarele montate, tot ceea ce se petrecea în interior nu se putea observa sau auzi”, notează procurorii.

Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, victimele lui Dincă
Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, victimele lui Dincă

Aşa cum le-a fost imposibil să scape din maşină, fetele n-au putut fugi din casa ororilor, unde au stat tot timpul legate. Au sfârşit ucise şi arse de Dincă. Monstrul care a îngrozit toată România şi-a recunoscut faptele şi va fi judecat pentru 8 capete de acuzare într-un proces care urmează să înceapă. Dincă a fost prins de poliţişti graţie curajului Alexandrei de a suna la 112 şi de a da informaţii preţioase, care însă, din păcate, nu i-au putut salva viaţa.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net