Mașina unui senator PSD, vandalizată de protestatari. Ce spune George Simion

Ultima actualizare:

Mașina unui senator PSD a fost vandalizată de protestatarii care au pătruns în parcarea de la Senat.

Mașina vandalizată de protestatari FOTO: Captură G4 Media
Mașina vandalizată de protestatari FOTO: Captură G4 Media

Manifestanții au aruncat cu vopsea pe mașină, au declarat pentru G4Media.ro surse de la fața locului. George Simion susține însă că persoanele din mașină ar fi arătat semne obscene către protestatari pentru a-i incita, scrie g4Media.

Sute de persoane protestează în fața palatului Parlamentului. Oamenii sunt nemulțumiți că Parlamentul urmează să voteze în următoarele zile introducerea Certificatului verde Covid la locul de muncă. Evenimentul a fost promovat pe Facebook de AUR, iar manifestanții au pancarte cu mesaje împotriva vaccinării, restricțiilor și a certificatului Covid. Mai mulți protestatari au escaladat gardurile din jurul clădirii.

Și mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România au fost vandalizate de către protestatari cu graffiti, în curtea Senatului, au declarat surse oficiale pentru HotNews.ro. Pe caroseria mașinilor s-au scris mesaje precum ”Hoţi” şi ”Asasini!”.Senatorul PSD Titus Corlățean a declarat la Antena 3, că ambasadorul Japoniei s-a aflat în imposibilitatea de a ieși din Parlament, din cauza protestatarilor care au pătruns în curte și au încercat să forțeze intrarea în clădire. "Nu s-a putut efectua accesul exterior, însă cu sprijinul SPP, al Jandarmeriei şi al celor din protocolul Parlamentului, am reuşit să asigurăm ieşirea ambasadorului, în condiţii de securitate”, a declarat Titus Corlățean.  

Protestul AUR care a avut loc marți la Parlament nu a fost autorizat, a transmis Ministerul Afacerilor Interne, care precizează că în curtea Palatului Parlamentului au reușit să pătrundă aproximativ 200-300 de manifestanți. 

După-amiaza, oamenii au plecat spre Guvern. Premierul a cerut ministrului de Interne să protejeze integritatea instituțiilor statului și să descurajeze orice tip de violență. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net