Matteo Politi a fost arestat. Ce avocat controversat încearcă să-l scape de închisoare

Daniel Ionaşcu
Daniel Ionaşcu

Matteo Politi, alias dr. Matthew Mode, escrocul care a operat în patru clinici private din România fără să aibă studii de specialitate, a ajuns, joi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 care a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile. Falsul chirurg a fost adus miercuri seară de la Arad, după ce a fost prins înainte de a reuşi să fugă din România.

Medicul fals a fost adus joi la Parchet din arestul secției 4 de Poliție. Miercuri seară, Matteo Politi ajuns la audieri la București, unde a fost interogat aproape patru ore. Bărbatul de 38 de ani a părut extrem de relaxat înainte de a intra să dea explicaţii oamenilor legii. El a refuzat să facă declaraţii jurnaliștilor, dar s-a văzut nevoit să vorbească cu anchetatorii. Joi, iubita lui, o femeie pe nume Ioana, s-a prezentat şi ea la Parchet, unde s-a rezumat doar să spună că avocatul Daniel Ionaşcu îl va reprezenta pe Matteo Politi în proces.   


    Ioana, iubita lui Matteo Politi, a deyvăluit numele apărătorului lui Matteo Politi  foto: captură video
Ioana, iubita lui Matteo Politi, a deyvăluit numele apărătorului lui Matteo Politi foto: captură video

"Eu nu am de făcut nicio declarație. În momentul de față suntem în procedura de semnare a contractului cu domnul avocat Ionașcu. Eu nu mai am ce să declar. Orice altă întrebare nu are logică”, a spus nervoasă iubita italianului. 

Ioana, iubita lui Matteo Politi, a deyvăluit numele apărătorului lui Matteo Politi
Ioana, iubita lui Matteo Politi, a deyvăluit numele apărătorului lui Matteo Politi

Daniel Ionașcu a fost avocatul unor personaje controversate. El a pledat pentru nevinovăţia lui Cristian Pomohaci, a fost mâna dreaptă a avocatei Paula Iacob şi l-a reprezentat și pe Gigi Becali.

Matteo Politi a operat în clinica Adinei Alberts

Colaborarea dintre Adina Alberts și Matteo Politi, cunoscut sub numele de Matthew Mode, a pornit la abordarea italianului, care s-a arătat interesat să închirieze un cabinet în clinica acesteia, ca mai apoi să-și arate disponibilitatea financiară de a o cumpăra. Soţia omului de afaceri Viorel Cataramă a mărturisit că în urmă cu un an a dat câteva anunţuri prin care îşi dorea să închireze spaţiul clinicii. 

"Discuția noastră a fost de natură imobiliară. El și-a manifestat interesul să închirieze întreaga clinică, apoi a spus că ar dori să o cumpere, pentru că are două proprietăți, una în Italia și una la Londra, care valorează 6 milioane de euro, și ar primi cu ușurință credit. El a făcut la noi câteva intervenții de mică anvergură și doar una singură de anvergură, într-o zi în care eu nu eram în țară. Ne-a anunțat că face o intervenție la nivelul sânilor, cu anestezie locală și ne-am trezit că și-a chemat o echipă destul de numeroasă, o asistentă…etc. În contract asta era prevăzut, să-și aducă o echipă de ajutor. În sfârșit, a efectuat o operație de anvergură, acesta fiind și principalul motiv pentru care ne-am adresat ulterior Colegiului Medicilor și Poliției”, a explicat Adina Alberts.

4 printesa diana 2 jpg jpeg
FotoJet jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg