Medic: „Acest virus stoarce viața din unii cum nu am mai văzut”


    Medicul Simona Carniciu povestește experiența cumplită prin care a trecut tatăl ei, bolnav de coronavirus
Medicul Simona Carniciu povestește experiența cumplită prin care a trecut tatăl ei, bolnav de coronavirus

„Cam așa arătam acum câteva zile, când l-am internat pe tata ca să nu-l pierd”, scrie dr. Simona Carniciu, medic specialist Diabet, Nutriție și Boli Metabolice din București, în dreptul unei fotografii în care apare echipată în combinezon. Povestește că tatăl ei, și el medic, se simte acum mai bine și se recuperează la spitalul „Victor Babeș”, însă a trecut prin momente foarte grele.

Simptomele au fost atipice. „Părea să nu fie Covid, dar a fost”

„În ziua de 19 septembrie, sâmbătă, în aer liber, tatăl meu a avut singurul contact identificat momentan cu un covid-pozitiv, care a considerat că «nu are nimic» și a venit la el! Simptomele s-au suprapus cu unele de toxiinfecție alimentară la ambii părinți, cu lipsa poftei de mâncare, scaune dese și deshidratare. Apoi a început coșmarul! Eu am fost precaută și am mers echipată la ei pt tratament! Am bănuit că simptomele sunt atipice, dar nu era primul caz. Fără febră, fără pierderea mirosului... Părea să nu fie Covid, dar a fost! Ambii au ieșit pozitivi! Acest virus stoarce viața din unii cum nu am mai văzut! Unii care l-au avut știu ce zic!”, a povestit medicul pe pagina sa de socializare.

Mărturisește că imaginea când a chemat ambulanța o să îi rămână toată viața în fața ochilor. „Tatăl meu, pe care îl știți cât era de puternic și vesel, se transformase într-o ființă care care abia mai respira! Rapid! Am înțeles acum de la verișoara mea, medicul lui de la Babeș, că așa face acest virus! Acum ești bine, în câteva ore poți ajunge foarte rău! Procesul inflamator este extrem de mare, iar virusul afectează mai mult decât am știut până acum”, atrage atenția, cu îngrijorare, medicul Simona Carniciu.

shutterstock 1833215881 jpg
cub theo rose anghel damian png
cub ioana ilie nastase png
foto 1   Radu Stefan Banica jpg
cub mircea baniciu png
horoscop jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Mara G si Mario Mutu  jpg
Volodimir Zelensky FOTO Profimedia
vaccin covid foto Pixabay
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 28 noiembrie stefan cel nou jpg
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg