Medic bătut de un interlop

Cristi Spaidăr, agresor
Cristi Spaidăr, agresor

Ce huligan! Un episod şocant s-a petrecut în incinta clinicii private MedLife din Galaţi:  medicul ginecolog Ioan Costache Botezatu, cu peste trei decenii de activitate, a fost împins cu brutalitate de un interlop căruia îi consultase concubina. În cădere, doctorul s-a lovit cu capul de un birou, iar agresorul s-a ales cu dosar penal.

La cabinetul mediului ginecolog Ioan Costache Botezatu (68 ani), din incinta clinicii MedLife, s-a prezentat, pe 20 februarie, un tânăr de 23 de ani, cunoscut sub numele de Cristi Spaidăr, împreună cu o domnişoară pe care a prezentat-o drept partenera lui de viaţă.

Individul se apropie de doctor şi îl împinge cu brutalitate
Individul se apropie de doctor şi îl împinge cu brutalitate

Deşi nu avea programare, tânărul a insistat ca medicul să o vadă pe femeie. Temându-se ca nu cumva să fie vorba de o urgenţă medicală, doctorul Botezatu a fost de acord să o consulte pe femeie.

Tânărul a insistat să fie de faţă la consult şi, după un moment de ezitare, medicul şi-a dat acordul, scrie adevarul.ro. În cabinet, medicul a fost supus de bărbat la un tir de întrebări, motiv pentru care, agasat, l-a rugat să părăsească încăperea.

Medicul se resimte în urma loviturii la cap
Medicul se resimte în urma loviturii la cap

Spaidăr a refuzat şi a început să-i adreseze injurii, iar medicul a ieşit pe hol şi i-a cerut asistentei să sune la Poliţie. Înfuriat, bărbatul l-a îmbrâncit violent pe Botezatu, care a căzut şi s-a lovit cu capul de un birou.

„Tânărul a fost sancţionat contravenţional. Ulterior, a fost depusă o plângere, iar poliţiştii au întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violenţe”, anunţă comisarul Gabriela Costin, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Individul amendat cu 1.500 de lei este suspectat, potrivit unor surse, că s-ar ocupa cu furnizarea de fete şi de băieţi pentru piaţa sexului din Elveţia şi Austria. 


    Medicul se resimte în urma loviturii la cap
Medicul se resimte în urma loviturii la cap

Ginecologul  Ioan Botezatu a pus pe Facebook imagini în care se vede cum e bruscat. „Postarea e un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scrie doctorul, anunţând că a depus plângere. 

Medicul a mărturisit pentru adevarul.ro că a adus pe lume, în cariera sa, peste 10.000 de copii, şi că e pentru prima dată când e implicat într-un incident de acest fel.

Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
cub claudia patrascanu gabi badalau png
Dan Negru, prezentoator Kanal D
actorii din wednesday, oripilati de mancarea romaneasca jpg
andreea esca si alexandre eram jpg
shutterstock 165207755B jpg
zodii care nu se vor casatori niciodata jpg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
ronaldo bucurie jpg
Mohammed bin Salman FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
niculae si rodica badalau jpg
În Obor, lumea  cumpără orice, de  la mezeluri la brazi jpeg
Fructele pe care trebuie să le ai în casă de sărbători
bear grylls a mancat excremente de urs in romania jpg
foto1 la sfinxB jpg