Medic la spații verzi că a luat șpagă

Ultima actualizare:

    Ortopedul Marius Nica, la momentul arestării (captură:pro tv)
Ortopedul Marius Nica, la momentul arestării (captură:pro tv)

A luat șpagă pentru a face o operație, așa că acum va săpa șanțuri și va planta flori. Este pedeapsa dată de judecători în cazul unui medic din Brașov.

Cazul medicului ortoped Marius Nica este un exemplu pentru mulți colegi de-ai lui care s-au obișnuit să ceară bani ca să salveze vieți.

Pacienții s-au dus la DNA și l-au denunțat, iar  un procuror sub acoperire a venit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov- Secția de ortopedie pretinzând că vrea să se opereze la picior. Învățat să ceară bani de la toți bolnavii, medicul Nica nu s-a putut abține nici în acest caz. I-a cerut acestuia 900 de lei pentru operație și alți 150 lei-200 lei pentru anestezist.

Unui alt investigator i-a pretins 1.000 de lei, plus dreptul pentru colegul său anestezit. Cu probele filmate, procurorii i-au deschis dosar penal, iar magistrații au judecat cauza.

Verdictul a fost o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni închisoare şi 3 ani pedeapsa complementară pentru luare de mită în formă continuată.

Instanţa de apel a decis suspendarea executării pedepsei pe o durată de 4 ani și condamnat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o durată de 60 zile, potrivit newsbv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net