Medicul Lucan, acuzat de tentativă de omor, a primit dreptul de a profesa la stat

simeon stalpnicul png

După ce Tribunalul București a decis ca medicul Mihai Lucan nu merită să ajungă după gratii, după acuzațiile de delapidare, o altă veste bună este de partea chirurgului. Acesta a primti dreptul de a profesa din nou la stat, deși a existat inclusiv o acuzație de tentativă de omor la adresa lui.

Instanţa a decis ca medicul Mihai Lucan poate profesa la stat. Judecatorii au decis de asemenea să-i ridice arestul la domiciliu și să-l plaseze sub control judiciar. 

Urologul a fost arestat la domiciliu pe 12 ianuarie după ce procurorii l-au acuzat că a delapidat institutul de Urologie şi Transplant Renal. Arestul la domiciliu s-a prelungit şi în luna februarie. Până la decizia definitivă programată mâine, urologul rămâne în continuare arestat la domiciliu.

Lucan este suspectat printre altele că a transferat aparatura medicală de la Institut la clinică să privată iar prejudiciul se ridică la un milion de euro. În urmă cu două luni casa celebrului urolog a fost percheziţionată mai bine de 16 ore. Sunt vizaţi de anchetă şi fiul acestuia dar şi fostul manager al institutului de urologie. 

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
kate middleton 1 profimedia 0706166194 jpg
Adelina Pestriţu
Regina Elisabeta, Regele Charles si Camilla Parker Bowles Foto Gettyimages (1) jpg
FotoJet jpg
image png
Mihai Șora Sursă: Profimedia
Tora Vasilescu
Roger Waters FOTO EPA EFE jpg
Scandal în Parlament FOTO: Captură Video George Simion
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg