Medicul vedetelor, acuzat de zece paciente

Doctorul Shamieh Hussein, supranumit „Medicul vedetelor”, cel care, potrivit anchetatorilor, se face vinovat de vătămarea corporală a zece persoane în urma intervenţiilor estetice, va fi cercetat în libertate, informează adevarul.ro.

Medicul Shamieh Hussein era foarte căutat în rândul vedetelor. FOTOGRAFII: Facebook/ Shamieh Hussein
Medicul Shamieh Hussein era foarte căutat în rândul vedetelor. FOTOGRAFII: Facebook/ Shamieh Hussein

Faptele s-ar fi produs în perioada august 2020 – ianuarie 2024 şi nu mai puţin de zece pacienţi nemulţumiţi au depus plângeri. Conform adevarul.ro, prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro. Mergând pe firul plângerilor, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa – Serviciul Municipal de Investigaţii Criminale au descins marţi, la locuinţa medicului, dar şi în alte locaţii.

15 percheziţii au avut loc marţi

Ei aveau 15 mandate de percheziţie domiciliară împotriva doctorului, în încercarea de a găsi mai multe probe într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi evaziune fiscală de către dr. Shamieh Hussein. Mai mult, în urma extinderii cercetărilor au apărut noi indicii privind comiterea şi a altor infracţiuni, astfel că în cauză se fac acum verificări şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de corupere sexuală şi rele tratamente aplicate minorului. Anchetatorii spun că există suspiciuni că doctorul ar fi întreţinut raporturi sexuale cu soţia lui în faţa copilului lor minor.

Adus la secţia de poliţie, dr. Shamieh Hussein a fost lăsat să plece acasă după câteva ore, urmând ca procurorii din Constanţa să decidă dacă îi înlocuiesc măsura controlului judiciar de 60 de zile, pe care îl are deja, cu măsura arestului.

Conform sursei citate, ancheta care îl vizează pe medic se referă la trei paciente pe care le-a operat în intervalul ianuarie 2021 - octombrie 2023, în clinicile sale din Constanţa şi Bucureşti. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că prin aceste intervenţii „au rezultat complicaţii medicale şi prejudicii estetice grave şi permanente”. Una dintre paciente ar fi o celebră avocată din Constanţa, care a avut mult de suferit după intervenţiile chirurgicale.

Doctorul, în sala de operaţii
Doctorul, în sala de operaţii

Una dintre victime are 25 ani şi a suferit răni grave, iar doctorul i-a spus să aştepte trei luni pentru vindecare, că e firesc. Avocatul Mircea Gherasim din Constanţa, la care a apelat victima în ultima zi din termenul de trei luni dat de medic, a declarat pentru „Adevărul” că aceasta a ajuns la el în ultima clipă, deoarece termenul pentru depunerea unei plângeri penale este de trei luni!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net