Mergi ieftin la munte cu Trenurile Zăpezii


    Trenul te duce rapid  în stațiunile montane  ca să te dai pe pârtie
Trenul te duce rapid în stațiunile montane ca să te dai pe pârtie

Lasă mașina acasă și mergi cu trenul la munte! Scapi de aglomerația de pe Valea Prahovei și unde mai pui că vor fi reduceri la bilete.

CFR Călători va lansa pe 8 ianuarie oferta tarifară de călătorie Trenurile Zăpezii 2019 spre şi dinspre staţiunile montane pentru schi de pe Valea Prahovei şi Vatra Dornei. De luni până joi, vor fi reduceri de 25% pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio care au ca punct de plecare/destinație una din staţiunile montane de pe ruta Sinaia-Brașov sau din Vatra Dornei.

În plus, zilnic se vor vinde bilete la prețuri mai mici între 31% și 56% pentru călătoriile la clasa a 2-a cu trenurile InterRegio care circulă pe Valea Prahovei, pe rute între Sinaia- Brașov și retur. De exemplu, pe ruta București-Predeal preţul biletului va costa 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg. Oferta se va încheia pe 28 februarie.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
FotoJet (5) jpg
foto1 porcul jardelb jpg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg