Mesajul emoţionant al lui Andrei Găluţ. Solistul se află încă internat


    Solistul trupei Goodbye to Gravity le-a adus un omagiu prietenilor pe care i-a pierdut în urma tragedieiFoto: Arhiva Click!
Solistul trupei Goodbye to Gravity le-a adus un omagiu prietenilor pe care i-a pierdut în urma tragedieiFoto: Arhiva Click!

Trei luni au trecut de la tragedia din Colectiv în care şi-au pierdut viaţa 63 de tineri. Între ei patru membri ai trupei Goodbye to Gravity. Singurul supravieţuitor al formaţiei este solistul Andrei Găluţ. Artistul a transmis un mesaj emoţionant la gala Metalhead Awards, unde trupa a primit premiul special ”Best Romanian Rock Ambassador”.

Andrei Găluţ se află internat la Spitalul Crucii Roșii Beverwijk, din Olanda, după tragicul eveniment din clubul Colectiv. Iniţial, solistul a primit îngrijiri medicale la Spitalul Elias. la două luni de la tragedie, solistul a transmis un mesaj în care îşi exprimă regretul pentru toate cele întâmplate. Andrei este singurul supravieţuitor al formaţiei. În incendiu au murit ceilalţi patru membri ai formaţiei, dar şi iubita lui, Mădălina Strugaru. Cu o mare durere în suflet, artistul şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a mulţumi celor care au oferit trupei un premiu.

"Cei care m-au cunoscut știu cât de mult ne-ar fi plăcut să fim în fața voastră acum, dar nu a fost să fie așa. Știu că s-a tot discutat despre acel eveniment și nu sunt prea multe de spus despre asemenea momente. Momente în care primești o palmă cruntă de la viața, care te pune la pământ, îți întunecă visele și ți-i răpește pe cei dragi, fără motiv și fără ezitare. Asta a însemnat Colectiv pentru mine și sute de alți oameni minunați, care s-au alăturat pe 30 octombrie să sărbătorim împreună lansarea albumului Mantras of War. Acum avem încă 63 de motive să luptăm, să purtăm în continuare războaiele noastre interioare sau nu, să ținenem capul sus atât pentru noi cât și pentru ei.Vă mulțumesc tuturor, celor care apreciază și cred în visul numit Goodbye to Gravity! Să ne vedem sănătoși și la cât mai multe concerte! Andrei”, aşa sună mesajul solistului.

În urma tragediei din 30 octombrie 2015, 63 de persoane şi-au pierdut viaţa, dintre care 27 au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate. După incendiu au fost internaţi în spitale din Capitală 147 de răniţi. 

manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
bacteria care te poate ucide
pele gettyimages 841963610 jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
Ivana Knoll FOTO Instagram png
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png