Mesajul premierului Vioric─âi D─âncil─â de Ziua Copilului: ┬źRom├ónia are copii valoro┼či┬╗!

image
Viorica Dăncilă a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului

Premierul Viorica D─âncil─â a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Interna┼úionale a Copilului, prin care a subliniat importan┼úa pe care o are ├«ncurajarea copiilor de a se implica social ┼či civic. Mesajul transmis de premier a fost redactat cu ceva timp ├«n urm─â ┼či nu a fost exprimat ├«n timp real ├«ntruc├ót ea se afl─â la ┼×umuleu Ciuc, acolo unde particip─â la Liturghia ┼úinut─â de c─âtre Sanctitatea sa, Papa Francisc.

Viorica D─âncil─â a amintit ├«n mesajul ei de proiectul-pilot de educa┼úie antreprenorial─â digitalizat─â - Kidibot Start-Up Rom├ónia, lansat de Ministerul Comunica┼úiilor ┼či Societ─â┼úii Informa┼úionale ┼či s-a declarat onorat─â s─â ├«i primeasc─â la Palatul Victoria, ├«n urm─â cu ceva timp ├«n urm─â, pe adolescen┼úii care au contribuit la redactarea "Declara┼úiei de la Bucure┼čti a copiilor din Uniunea European─â". 

├Än plus, Viorica D─âncil─â a subliniat c─â este necesar ca to┼úi copiii s─â fie ├«ncuraja┼úi s─â se implice civic ┼či s─â nu r─âm├ón─â indiferen┼úi fa┼ú─â de problemele cu care se confrunt─â membrii societ─â┼úii. 

Iată mesajul integral transmis de către Viorica Dăncilă 

"Rom├ónia are copii valoro┼či, talenta┼úi ┼či creativi, al c─âror poten┼úial ├«l putem pune ├«n valoare prin efortul comun al ├«ntregii societ─â┼úi. Ne dorim pentru ei ce este mai bun, iar reu┼čitele lor, la ┼čcoal─â, ├«n dezvoltarea personal─â sau ├«n diferite competi┼úii la care particip─â reprezint─â o garan┼úie c─â Rom├ónia p─â┼če┼čte cu dreptul spre viitor. Un copil iubit de familie, s─ân─âtos, ocrotit de stat ┼či care are acces la educa┼úie, ├«ncurajat s─â fie inovativ ┼či responsabil, este un copil fericit ┼či cu perspective solide pentru viitor".

"Preg─âtirea pentru responsabilit─â┼úile care ├«i a┼čteapt─â ca adul┼úi ├«ncepe de acum. De aceea, sus┼úinem orice ini┼úiativ─â care ├«i ajut─â s─â-┼či descopere ┼či s─â-┼či dezvolte de timpuriu aptitudinile. Ne dorim c├ót mai multe exemple de bune practici cum este proiectul-pilot de educa┼úie antreprenorial─â digitalizat─â Kidibot Start-Up Rom├ónia, lansat─â de Ministerul Comunica┼úiilor ┼či Societ─â┼úii Informa┼úionale. Prima edi┼úie s-a dovedit un succes prin interesul manifestat de copii s─â participe la concursul lansat ├«n cadrul acestui proiect, ├«n care au ├«nv─â┼úat, juc├óndu-se, s─â pun─â bazele unui start-up, fiind ├«ncuraja┼úi, totodat─â, s─â fie inovativi. S─â le d─âm ├«n continuare ├«ncredere ├«n ei! S─â ├«i ├«ncuraj─âm s─â se implice social ┼či civic!", este ├«ndemnul premierului. 

"Am fost onorat─â s─â-i primesc de cur├ónd, la Palatul Victoria, pe copiii ┼či adolescen┼úii care s-au implicat ├«n redactarea "Declara┼úiei de la Bucure┼čti a copiilor din Uniunea European─â" privind participarea lor la luarea deciziilor la nivel na┼úional ┼či european - o ini┼úiativ─â lansat─â sub auspiciile Pre┼čedin┼úiei Rom├óniei la Consiliul UE. Este dovada seriozit─â┼úii cu care copiii ┼či tinerii no┼čtri se g├óndesc la viitorul lor ┼či al proiectului european. Ne dau toate motivele s─â fim m├óndri de ei ┼či s─â-i sus┼úinem. ÔÇőLe doresc tuturor copiilor s─â creasc─â s─ân─âto┼či, motiva┼úi s─â ├«nve┼úe ┼či s─â-┼či croiasc─â un drum frumos ├«n via┼ú─â, pentru ca ┼či ei, la r├óndul lor, s─â poat─â fi un exemplu bun de urmat pentru genera┼úiile viitoare. ÔÇőLa mul┼úi ani, copiilor rom├óni, la mul┼úi ani, copiilor din ├«ntreaga lume!".

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
ioana nastase fiu3 webp
BeFunky collage (40) jpg
BeFunky collage (41) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
perchezitii traficanti migranti iunie 2022 (5) png
image png