Mesajul sfâşietor al lui Cabral pentru jurnalista ucisă în cumplitul accident de pe DN1

Vedeta a făcut un apel pe o reţea de socializare
Vedeta a făcut un apel pe o reţea de socializare

Oana Dicu era colegă cu Cabral la emisiunea "Ce spun românii", de la PRO TV. Tânăra a murit joi seară pe podul din dreptul centrului comercial Băneasa, după ce o Dacie Logan, care venea de pe contrasens, a izbit-o în plin. În maşină se afla şi fetiţa ei de 4 ani.

Tânăra jurnalistă 35 de ani, Oana Gabriela Dicu, e plânsă nu doar de familie şi de prieteni, ci şi de colegii de breaslă. Un mesaj de adio, extrem de emoţionant, a fost postat ieri de Cabral, chiar pe blogul lui. Acesta era coleg cu victima la emisiunea "Ce spun românii", de la PRO TV.

"Oana a fost. Oana a fost o colegă cu zâmbet șiret și sigur, minionă și firavă. Oana a fost un om frumos și săritor, implicată și dedicată. Oana a fost o mamă grijulie și iubitoare. Oana, o zăpăcită veselă și miștocară. Eu am fost colegul Oanei. Mulți ani la rând. Am filmat, am râs, ne-am luat la mișto, ne-am enervat când nu ne-a ieșit ceva și ne-am umflat în pene atunci când treaba a fost bună. Am filmat, am râs, am muncit și câteodată am și petrecut. Până joi. Facem lucruri pe lumea asta, apoi plecăm mai departe. Lăsăm în urmă prieteni, colegi, amici. Lăsăm în urmă copii și părinți. Lăsăm în urmă regrete și lacrimi. Și e normal să fie așa. Însă unii, parcă cei mai buni, pleacă mult prea devreme. Oana a fost. Dar Oana este în gândurile și în sufletele noastre. Oana este", scrie prezentatorul emisiunii "Ce spun românii", pe www.cabral.ro.


    Vedeta a făcut un apel pe o reţea de socializareFoto: Arhiva personală
Vedeta a făcut un apel pe o reţea de socializareFoto: Arhiva personală

În noiembrie 2015, Cabral a mai pierdut un prieten bun, pe fotograful Alex Chelba, care a decedat la 7 zile după incendiul din clubul Colectiv, care a avut loc pe 31 octombrie.

A murit nevinovată

Jurnalista Oana Dicu a murit prinsă între fiarele mașinii, într-un accident teribil, care a avut loc joi seară (12 mai), pe podul din dreptul centrului comercial Băneasa. O Dacia Logan, care venea de pe contrasens, a izbit-o în plin. Cu doar patru zile înainte de tragicul accident, tânăra jurnalistă își sărbătorise fetița de 4 ani. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Loganul a zăcut răsturnat pe banda întâi de mers spre Otopeni, dar motorul mașinii se afla pe banda unu a celuilalt sens de mers. Toată porţiunea de pod din zona Ikea a fost închisă în jur de trei ore, pe ambele sensuri. Fetița Oanei Dicu, care se afla pe bancheta din spate al Fordului pe care îl conducea jurnalista, a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
cub andreea esca png
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 7 februarie sfantul partenie png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Icoana Basilica ro webp
Papa Francisc Captură video jpg
Marile lanțuri de magazine spun că nu duc lipsă de alimente jpeg
zura jpg