Mesajul sfâşietor al lui Cabral pentru jurnalista ucisă în cumplitul accident de pe DN1

Ultima actualizare:
Vedeta a făcut un apel pe o reţea de socializare
Vedeta a făcut un apel pe o reţea de socializare

Oana Dicu era colegă cu Cabral la emisiunea "Ce spun românii", de la PRO TV. Tânăra a murit joi seară pe podul din dreptul centrului comercial Băneasa, după ce o Dacie Logan, care venea de pe contrasens, a izbit-o în plin. În maşină se afla şi fetiţa ei de 4 ani.

Tânăra jurnalistă 35 de ani, Oana Gabriela Dicu, e plânsă nu doar de familie şi de prieteni, ci şi de colegii de breaslă. Un mesaj de adio, extrem de emoţionant, a fost postat ieri de Cabral, chiar pe blogul lui. Acesta era coleg cu victima la emisiunea "Ce spun românii", de la PRO TV.

"Oana a fost. Oana a fost o colegă cu zâmbet șiret și sigur, minionă și firavă. Oana a fost un om frumos și săritor, implicată și dedicată. Oana a fost o mamă grijulie și iubitoare. Oana, o zăpăcită veselă și miștocară. Eu am fost colegul Oanei. Mulți ani la rând. Am filmat, am râs, ne-am luat la mișto, ne-am enervat când nu ne-a ieșit ceva și ne-am umflat în pene atunci când treaba a fost bună. Am filmat, am râs, am muncit și câteodată am și petrecut. Până joi. Facem lucruri pe lumea asta, apoi plecăm mai departe. Lăsăm în urmă prieteni, colegi, amici. Lăsăm în urmă copii și părinți. Lăsăm în urmă regrete și lacrimi. Și e normal să fie așa. Însă unii, parcă cei mai buni, pleacă mult prea devreme. Oana a fost. Dar Oana este în gândurile și în sufletele noastre. Oana este", scrie prezentatorul emisiunii "Ce spun românii", pe www.cabral.ro.


    Vedeta a făcut un apel pe o reţea de socializareFoto: Arhiva personală
Vedeta a făcut un apel pe o reţea de socializareFoto: Arhiva personală

În noiembrie 2015, Cabral a mai pierdut un prieten bun, pe fotograful Alex Chelba, care a decedat la 7 zile după incendiul din clubul Colectiv, care a avut loc pe 31 octombrie.

A murit nevinovată

Jurnalista Oana Dicu a murit prinsă între fiarele mașinii, într-un accident teribil, care a avut loc joi seară (12 mai), pe podul din dreptul centrului comercial Băneasa. O Dacia Logan, care venea de pe contrasens, a izbit-o în plin. Cu doar patru zile înainte de tragicul accident, tânăra jurnalistă își sărbătorise fetița de 4 ani. Imaginile de la locul accidentului sunt terifiante. Loganul a zăcut răsturnat pe banda întâi de mers spre Otopeni, dar motorul mașinii se afla pe banda unu a celuilalt sens de mers. Toată porţiunea de pod din zona Ikea a fost închisă în jur de trei ore, pe ambele sensuri. Fetița Oanei Dicu, care se afla pe bancheta din spate al Fordului pe care îl conducea jurnalista, a fost transportată la spitalul Grigore Alexandrescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
injunghiat pixabay jpg
cel mai tanar pictor jpg
cirese jpg
jucarii jucarie adobestock jpg
craiova istock jpg
airbus a350 qatar airways
calculator-taxe-formular-anaf-fisc-impozit
shutterstock 1493322635 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net