Mesajul unui preot din Sinaia pentru cei anti-vaccin: ┬źM─â tot uit la locul vaccinului ┼či n-a ap─ârut semnul fiarei┬╗

image
ÔÇ×Ce treab─â am eu cu gura lumii?ÔÇŁ, spune preotul Mihail Protos

Le-a ┼úinut piept! Mihail Protos, preot la M─ân─âstirea Sinaia (Prahova), a st├órnit un val de furie cu postarea sa de pe Facebook. Dup─â ce s-a imunizat, p─ârintele a anun┼úat pe re┼úeaua social─â c─â se simte bine. Anti-vaccini┼čtii din lista sa de prieteni virtuali au luat foc ┼či l-au jignit, dar preotul le-a r─âspuns cu ironie ┼či cu bl├ónde┼úe.

A scris dou─â r├ónduri, pe Facebook, prin care a ┼úinut s─â-┼či anun┼úe cunoscu┼úii c─â s-a vaccinat cu serul anti ÔÇô COVID - 19. Postarea preotului Mihail Protos, de la M─ân─âstirea  Sinaia, a fost ├«nso┼úit─â ┼či de informa┼úia c─â ├«n ora┼čul de pe Valea Prahovei se vaccineaz─â aproximativ o sut─â de persoane pe zi.  

Sute de comentarii au  inundat pagina de Facebook a preotului, dup─â ├«ndr─âzneala de a face public gestul s─âu. Multe dintre acestea au venit din partea celor care i-au repro┼čat p─ârintelui c─â se ÔÇ×ded─âÔÇŁ la cele lume┼čti printr-o postare cer┼četoare de like-uri, iar al┼úii i-au imputat c─â a ales ÔÇ×apa de ploaieÔÇŁ ├«n loc de Sf├ónta ├Ämp─ârt─â┼čanie. 

Un monah a reac┼úionat vehement la postarea p─ârintelui: ÔÇťC├ót de pro┼čti s─â fim, ca s─â alerg─âm la vaccin, doar pentru c─â suntem manipula┼úi prin pres─â ┼či prin institu┼úii de la care ne-am a┼čtepta cel mai pu┼úin? ┼×i c├ót de incon┼čtient ┼či stupid obedient s─â fii, ca s─â te vaccinezi cu ceva ce este ├«nc─â experimental? Mai prost dec├ót ┼čobolaniiÔÇŁ. Preotul Mihail Protos i-a replicat cu ironie fin─â: ÔÇ×Nu mai pot, presiunea e prea mare! M─ârturisesc! Uneori (dar nu mai spune┼úi la nimeni), uneori iau ┼či pastile!ÔÇŁ. De altfel, p─ârintele a avut r─âbdare s─â r─âspund─â fiec─ârui comentariu acuzator. 

De┼či num─ârul anti-vaccini┼čtilor e foarte mare, Mihail Protos ┼či-a p─âstrat calmul. ÔÇŁM─â tot uit la locul unde am fost vaccinat. Nu v─âd s─â apar─â semnul fiareiÔÇŁ, le-a replicat celor care i-au cerut s─â-┼či ┼čtearg─â contul de Facebook, convin┼či c─â preotul este pl─âtit s─â fac─â propagand─â vaccinului.  

ÔÇ×Ce treab─â am eu cu gura lumii?ÔÇŁ, declar─â p─ârintele pentru adevarul.ro. ÔÇ×Dac─â e o epidemie, ├«ntreb un epidemiolog ce e de f─âcut, nu? La problemele de specialitate, eu ├«ntreb speciali┼čti. A┼ča cum nimeni nu m─â poate contrazice pe mine pe chestiuni legate de chirilic─â ┼či carte veche, cum s─â contrazic eu un epidemiolog?ÔÇŁ, explic─â p─ârintele Mihail Protos pozi┼úia sa ├«n leg─âtur─â cu problema vaccin─ârii.  

5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg
Fulgy, fiul Vioricăi, s a certat cu vânzătoarele jpeg
alina ilan laufer jpeg
image png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 06 A03I5577 scaled webp
plaje largite mamaia jpeg
BeFunky collage (40) jpg
Vladimir Putin FOTO AFP
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
protest carburant 30 iunie 2022 (6) jpeg
William ┼či Harry
Vladimir Putin FOTO AFP
plaje largite mamaia jpeg
6 front masini electrice poza mare jpg
5 carmen iohannis prima zi de scoala 4 jpg jpeg