Mesajul vărului chitaristului Vlad Țelea, ucis de incendiu în Colectiv

Ultima actualizare:
Eduard Țelea, vărul chitaristului ucis de incendiul din clubul Colectiv, este purtător de cuvânt al ISU Dâmbovița
Eduard Țelea, vărul chitaristului ucis de incendiul din clubul Colectiv, este purtător de cuvânt al ISU Dâmbovița

Lacrimile se vor usca greu de pe obrajii tuturor celor care și-au pierdut copiii, frații, prietenii în incendiul de vineri, 30 octombrie, din clubul Colectiv. Bilanțul a ajuns marți la 32 de morți și 130 de persoane în stare gravă în spitalele din București. În fiecare zi apar mesaje emoționante din partea rudelor victimelor din Colectiv. Vărul chitaristului Vlad Țelea, ucis de incendiu, a refuzat mult timp să accepte că Vlad nu mai este.

Vlad Țelea este unul dintre cei doi chitariști ai trupei Goodbye to Gravity uciși de incendiul din Colectiv vineri, 30 octombrie. Vărul său, Eduard Țelea,  purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dâmbovița, a postat un mesaj emoționant pe contul său de Facebook.

"Am vrut să postez de ieri dimineață pe pagina ta, dar după cum vezi nu mă pot obișnui și încă nu pot accepta ideea că tu ai plecat către stele.Toată noaptea de vineri spre sâmbată am stat cu ochii pe tv și tot așteptam să te văd. Postările de pe pagina ta de Facebook am refuzat să le iau în considerație pentru că mi se păreau neverosimile. Nu am vrut să o sun nici pe tanti Iris pentru că îmi era frică de două lucruri: ori îmi dă o veste proastă, ori îi voi da o veste proastă. În cele din urmă, cu inima cât o boabă de piper, am sunat la ai tăi pe fix”, a scris Eduard Țelea.

”Îmi plânge sufletul cu lacrimi de foc și sânge!”

”Mi-a răspuns tanti Iris cu o voce țipată, pe care nu o pot uita. Atunci am țipat și eu, am răcnit că nu poate fi adevărat ceea ce se spune despre tine, că ai fi plecat dintre noi. Nu îți pot descrie ceea ce am simțit și ceea ce simt acum, decât că îmi plânge sufletul cu lacrimi de foc și sânge. Întotdeauna te-am considerat nu vărul meu, ci fratele meu mai mic de care, în vacanțele de vară, aveam grijă să nu facă trăsnăi atunci când eram la bunica”, a mai scris vărul lui Vlad.

”Dar să terminăm cu nostalgia și să îți spun că îți voi mai scrie. Acum vreau să îți transmit drum bun spre stele și fie ca bunul Dumnezeu să te ocrotească și să îți lumineze calea spre steaua ta. La revedere Vlăduț! Când voi privi sus, spre cer, te rog să îmi dai un semn, să stiu că ești bine și nu m-ai uitat", a încheiat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmbovița.


    Eduard Țelea, vărul chitaristului ucis de incendiul din clubul Colectiv, este purtător de cuvânt al ISU Dâmbovițafoto: arhiva personală
Eduard Țelea, vărul chitaristului ucis de incendiul din clubul Colectiv, este purtător de cuvânt al ISU Dâmbovițafoto: arhiva personală

Vlad Țelea (38 de ani) era căsătorit și avea o fetiță de doi ani și jumătate. Absolvise Universitatea de Arhitectură Ion Mincu, dar marea sa pasiune era muzica. "Vlad are o fetiţă de doi ani şi jumătate, de care acum o să ne îngrijim şi noi. Monica, soţia lui, este şi ea destul de singură. Intrăm într-o altă viaţă. Soţia lui a fost şi ea în club, era cu el acolo. A fost în spate şi a reuşit să iasă. Pe el l-au scos spre sfârşit, era deja în stop cardio-respirator. L-au resuscitat de mai multe ori, l-au intubat, n-a putut fi salvat în niciun fel. Muzica era una dintre pasiunile lui şi era în culmea fericirii", a declarat tatăl lui Vlad, conform România Tv.

Pe pagina de Facebook a artistului care și-a pierdut viața în clubul Colectiv sunt mai multe imagini cu Vlad pe scenă sau cu Vlad împreună cu fetița sa, toate realizate de Teodora Maftei, tânăra care acum se zbate între viață și moarte pe patul de spital, cu arsuri grave, pe 45% din suprafața corpului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
cladiri  jpg
limitator viteza jpg
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net