Metroul se extinde dincolo de Şoseaua de Centură. Anunțul primarului Daniel Băluță

Ultima actualizare:

    Primarul Sectorului 4 anunță prelungirea liniei M2 către comuna BerceniSursă foto: Profimedia
Primarul Sectorului 4 anunță prelungirea liniei M2 către comuna BerceniSursă foto: Profimedia

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a anunţat, marţi, că linia M2 de metrou va fi prelungită şi dincolo de Şoseaua de Centură, către comuna Berceni. Aceasta ar fi prima extindere a liniei de metrou în afara Capitalei de când s-a construit infrastructura de metrou în București.

„Prelungim linia M2 de metrou şi dincolo de Şos de Centură, către comuna Berceni. Acest proiect, la care lucrăm deja împreună cu Consiliul Judeţean Ilfov, cu Ministerul Transporturilor, cu Metrorex şi cu CFR S.A., a primit astăzi undă verde, în unanimitate, din partea Consiliului General al Municipiului Bucureşti, fapt pentru care trebuie să mulţumesc tuturor consilierilor generali, indiferent de partidele politice pe care le reprezintă”, a informat, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă. 

El a spus că printre avantajele acestui proiect este şi faptul că va scădea timpul petrecut în trafic, „prin depresurizarea Centurii Capitalei şi a şoselelor din Sectorul 4”.  

„De ce am început acest proiect? Pentru că infrastructura mare transformă zona într-una atractivă pentru investitori, iar acest lucru înseamnă dezvoltare economică şi o viaţă mai bună pentru oameni. Pentru că generează locuri de muncă bine plătite, bani mai mulţi la bugetul local, adică fonduri pentru proiecte noi, un aer mai curat, pentru că vom lăsa maşinile în afara oraşului şi vom circula cu metroul, dar şi scăderea timpilor în trafic, prin depresurizarea Centurii Capitalei şi a şoselelor din Sectorul 4. În plus, este un nou pas către dezideratul de a transforma zona într-una metropolitană, conectată în mod real cu restul oraşului”, a explicat edilul Sectorului 4. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
portofel cu bani pixabay jpg
pana de curent jpeg
gentiana planta freepik jpg
iluzie jpg
recolta castraveti 1540x866 jpg
ceo google ciolacu jpg
giulia farnese colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net