Metroul spre Străulești va circula mai bine de la 1 mai

simeon stalpnicul png
C─âl─âtorii vor circula mai bine ├«ncep├ónd cu 1 mai. P├ón─â atunci, vor cobor├« la sta╚Ťia Jiului, pentru a lua trenul de la linia vecin─â

Trenurile de metrou pe rela╚Ťia Gara de Nord-Str─âule╚Öti (magistrala a IV-a) vor avea un interval de succedare mai mic ├«ncep├ónd cu data de 1 mai 2018. Conform Metrorex, trenurile vor circula la interval de opt minute, fa╚Ť─â de cele 12 minute din prezent.

├Äncep├ónd cu data de 1 mai, trenurile de metrou spre Str─âule╚Öti vor circula la un interval de opt minute. ├Äns─â, p├ón─â s─â fie bine, trebuie s─â fie pu╚Ťin r─âu. Metrorex a anun╚Ťat c─â pentru a mic╚Öora intervalul de succedare, trebuie s─â efectueze o serie de lucr─âri de montare a echipamentelor de automatizare a traficului din subteran, Aceste lucr─âri vor afecta circula╚Ťia trenurilor ├«n urm─âtoarele dou─â luni, dup─â cum urmeaz─â:

├Än perioada 1 - 31 martie 2018, pe distan┼úa Str─âule┼čti - Jiului - Str─âule┼čti, firul 1, circula┼úia se va desf─â┼čura ├«n sistem pendul─â, la un interval de 15 minute. Pe distan┼úa Gara de Nord - Jiului - Gara de Nord, metrourile vor circula la un interval de 10 minute.

├Än perioada 1 - 30 aprilie 2018, pe distan┼úa Str─âule┼čti - Jiului ÔÇô Str─âule┼čti, firul 2, circula┼úia se va desf─â┼čura ├«n sistem pendul─â, la un interval de 15 minute.  Pe distan┼úa Gara de Nord 2 - Jiului - Gara de Nord 2, metrourile vor veni ├«n sta╚Ťii la un interval de 10 minute.

ÔÇ×Pentru continuarea c─âl─âtoriei spre sta┼úiile de metrou Str─âule┼čti sau Gara de Nord 2, pasagerii vor schimba trenul ├«n sta┼úia Jiului, de la cealalt─â linie. Odat─â cu finalizarea lucr─ârilor, circula╚Ťia trenurilor de metrou, se va relua ├«n condi╚Ťii normale ├«n ambele direc╚Ťii, cu interval de succedare a trenurilor mai mic cu cel pu╚Ťin 4 minute, fa╚Ť─â de intervalul actual de circula╚ŤieÔÇŁ, spun reprezentan╚Ťii Metrorex, care fac apel la bucure╚Öteni s─â ├«n╚Ťeleag─â necesitatea efectu─ârii acestor automatiz─âri.

FotoJet jpg
marina melesacanu imre 1 jpg
Johnny Depp vs Amber Heard (1) jpg
michael douglas catherine zeta jones gettyimages 1341340694 0 jpeg
marian godina sotie georgiana 8 jpg
image png
litoral romania jpeg
cristina insula iubirii jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
google chrome browser jpeg
alcool organism jpg
image png
ucraineanca png
FotoJet jpg