Mezzosoprana Maria Macsim Nicoar─â din Ia┼či a fost externat─â, la cererea familiei

image
Mezzosoprana Maria Macsim Nicioar─â a fost externat─âfoto: Facebook

După două luni, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a schimbat patul de spital cu cel de acasă. Familia a dorit acest lucru, având în vedere că artista a făcut unele progrese, iar ori de câte ori se vorbea în rezervă despre plecarea acasă, acesta se înviora, semn că-și dorea să părăsească unitatea medicală.

Dou─â luni a stat pe patul de spital mezzosoprana Maria Macsim Nicoar─â, dup─â accidentul dubios de la ├«nceputul lunii mai, c├ónd artista ar fi c─âzut pe sc─âri ├«n propria locuin╚Ť─â. Mai ├«nt├ói ├«n com─â, la Spitalul de Neurochirurgie Ia╚Öi, apoi, ├«n ultimele trei s─âpt─âm├óni, a fost transferat─â la Spitalul de Recuperare, unde a f─âcut c├óteva progrese. ├Än acest moment, mezzosoprana mi╚Öc─â u╚Öor membrele superioare ╚Öi inferioare pe partea dreapt─â, clipe╚Öte ╚Öi respir─â f─âr─â aparate. Medicii spun c─â via╚Ťa ei nu mai este pus─â ├«n pericol, ├«ns─â mai pot ap─ârea problem, scrie bzi.ro.

La solicitarea familiei, mezzosoprana Maria Macsim Nicoar─â a fost externat─â de la Spitalul de Recuperare Ia╚Öi, unde urma un tratament medicamentos. Acum, artista va beneficia de tratament la domiciuliu, urm├ónd s─â mearg─â periodic la control. Medicii spun c─â ├«n momemntele c├ónd se vorbea ├«n prezen╚Ťa pacientei despre o eventual─â externare, mezzosoprana auzea ┼či se ├«nviora, semn c─â ├«n┼úelegea ┼či dorea s─â plece acas─â.

Perioada de recuparare va fi una foarte lungă și dificilă, mai spun medicii care au avut-o în grijă. Perioada în care a fost în comă a afectat-o destul de mult. Leziunile suferite după ce ar fi căzut pe scări au fost extrem de puternice și au fost la un pas de a o ucide.

Accident sau tentativ─â de omor?

Ideea vehiculat─â imediat dup─â accident, adic─â faptul c─â pianistul Codrin Nicoar─â era agresiv cu artista, se confirm, mai scrie bzi.ro. Surse din cadrul anchetei sus╚Ťin c─â au fost stabilite dou─â episoade de violen╚Ť─â ├«ntre so╚Ťi, dar nu s-a putut stabili dac─â ├«n seara respectiv─â, c├ónd mezzosoprana ar fi c─âzut pe sc─âri, a existat un asemenea episod. Nu se poate spune dac─â so╚Ťul ei, Codrin Nicoar─â, a ├«mpins-o sau dac─â a c─âzut accidental. Singura care ar putea clarifica totul este Maria Macsim Nicoar─â, ├«ns─â starea ei de s─ân─âtate nu ├«i permite s─â fac─â asta.

Maria Macsim Nicioară avea probleme în căsnicie

Maria Macsim Nicioar─â a ajuns ├«n stare grav─â la spital ├«n diminea╚Ťa zilei de 10 mai, la aproximativ 8 ore dup─â ce ar fi c─âzut pe sc─ârile interioare ale vilei ├«n care locuie╚Öte al─âturi de so╚Ťul s─âu. De altfel, soacra sa a alertat autorit─â╚Ťile, dup─â ce a fost chemat─â de fiul ei s─â vad─â ├«n ce stare ├«i este so╚Ťia. Cei doi au declarat autorit─â╚Ťilor c─â artista a c─âzut pe sc─âri. ├Äntre timp, au ap─ârut informa╚Ťii conform c─ârora mezzosoprana ╚Öi so╚Ťul ei nu ar mai fi fost ├«n rela╚Ťii bune, iar acesta era extrem de violent. Referitor la acest caz, procuroii ╚Öi poli╚Ťi╚Ötii din Ia╚Öi fac cercet─âri ├«ntr-un dosar deschis in rem pentru tentativ─â de omor. Maria Macsim Nicioar─â lucreaz─â de 25 de ani la Opera din Ia╚Öi ╚Öi este doctor ├«n muzic─â.

Citește și:

O lună de la accidentul mezzosopranei Maria Macsim Nicoară. A fost transferată de la ATI într-un salon

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoar─â a z─âcut opt ore ├«n agonie. So╚Ťul: ÔÇŁOri s-a dezechilibrat, ori i s-a f─âcut r─âuÔÇŁ

bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
lidia buble png
image png
1 brigitte pastrama jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1 front FOTO Oceanic Club Constan╚Ťa jpg
image png
mister alcatraz jpg
shark 6121088 1920 jpg
andrei balan webp
Katie Washbourne jpg