«Mi-am stricat degeaba vacanţa. Tot n-am luat Bac-ul»


    Cătălin nu a reuşit  să obţină notă de  trece la matematică
Cătălin nu a reuşit să obţină notă de trece la matematică

Jale mare şi la a doua sesiune a Bacalaureatului din acest an. Numai un sfert dintre elevii înscrişi la nivel naţional a reuşit să promoveze.

Aproximativ 25% a fost media promovabilităţii pe ţară. Între judeţele cu cele mai bune rezultate se numără Suceva, unde 37,89% dintre cadidaţii din sesiunea august au luat BAC-ul, Buzău - cu promovabilitate de 34,77%, Gorj (38,86%) sau Constanţa (36%).

La coada clasamentului ar fi Caraş-Severin, cu 16,96% promovabilitate şi chiar Capitala, unde numai 18,52 dintre elevi au reuşit să ia Bac-ul. Proba care le-a dat cel mai mult de furcă elevilor a fost, de departe, Matematica.

Deşi a luat note de trece, Erna nu a reuşit să obţină media 6, pentru promovarea Bac-ului

simeon stalpnicul png

Alina Florea a reuşit să ia Bac-ul cu media la limită

simeon stalpnicul png

Cătălin Vasile, de la liceul I.L.Caragiale din Bucureşti, s-a înscris pentru sesiunea a doua a Bac-ului după ce în vară a picat proba de mate cu nota 3,80. Ghinion, însă! Acum, nu a reuşit să ia mai mult de 3,55.

„Mi-a stricat toată vacanţa. Am renunţat să mai plec pe undeva, ca să mă pregătesc mai bine şi, când colo, iau o notă mai slabă decât în vară. E clar, sesiunea a doua a fost mult mai grea. În loc să fiu în drum spre mare, acum aştept să fac contestaţii", spune Cătălin.

Contestaţiile au fost depuse ieri, între orele 16 şi 20, iar rezultatele finale vor fi afişate miercuri, 5 septembrie. La examinarea din vară, promovabilitatea la nivel naţional a avut o medie de 44,26 procente: nici măcar jumătate dintre elevi nu au reuşit să ia Bac-ul.

Margherita a luat BAC-ul, din a treia încercare

După două încercări eşuate la Bac, în cele din urmă a răsărit soarele şi pe strada Margheritei din Clejani. Artista a reuşit să promoveze examenul. Fata Clejanilor a susţinut zilele trecute Bac-ul la română, dar de această dată s-a dus mai pregătită, obţinând nota 8,70.

Margherita a reuşit, aşadar, să treacă examenul de bacalaureat cu media 6,65. Cântăreaţa a dat de două ori examenul de Bacalaureat, dar degeaba: anul trecut, când s-a prezentat în faţa profesorilor, pentru că era mult prea obosită după un concert, a adormit în timpul sesiunii de examen la Română.

Margherita şi-a încercat norocul şi anul acesta, în prima sesiune, dar fără succes. Obosită şi mereu pe drumuri, cântăreţa nu ştiut o iotă şi astfel a picat şi pentru a doua oară examenul.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
zodia care consuma alcool jpg
foto1 porcul jardelb jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub rebeca onoriu png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin