Mihai Șora a revenit în mediul online, după ce s-a crezut că are coronavirus!

Ultima actualizare:

    Mihai Șora a revenit pe Facebook, după trei luni de pauză în care s-a vehiculat că ar fi fost infectat cu COVID-19Foto: Facebook
Mihai Șora a revenit pe Facebook, după trei luni de pauză în care s-a vehiculat că ar fi fost infectat cu COVID-19Foto: Facebook

Scriitorul și filosoful Mihai Șora, în vârstă de 103 de ani, a publicat recent un nou mesaj pe rețelele de socializare, după o pauză de 3 luni în care s-a crezut că acesta a fost infectat cu COVID-19.

Eseistul Mihai Șora a revenit pe Facebook, spre bucuria admiratorilor săi, după ce nu a mai folosit platforma de socializare timp de 3 luni. Acesta a publicat prima dată de la „dispariție” un mesaj în care vorbește despre discursul lui Churchill la BBC și apelul lui Charles de Gaulle din 18 iunie 1940, însă a încheiat și cu o frază pentru internauți.

Mihai Șora a revenit în online, după o pauză de 3 luni în care s-a crezut că ar fi bolnav

Mihai Șora nu a mai scris pe rețeaua de socializare din 24 martie, atunci când soția sa, Luiza Șora, a publicat un mesaj controversat, fiind interpretat, în contextul epidemiei de coronavirus, de toți cei care au comentat, că un anunț că atât ea, cât și soțul sau ar fi fost diagnosticați cu Covid-19.

„Pozitivi, amândoi. Și doar Dumnezeu, în mare mila Sa”, a scris atunci Luiza Sora pe Facebook. Nimeni nu a confirmat sau infirmat ipoteza infectării celor doi soți însă, mesajul fiind unul ambiguu.

„Bună dimineața, copii! Am tabletă nouă. Mai califragilistică decât precedenta, din câte am băgat de seamă; va trebui s-o cercetez puțin, căci încă nu i-am dibuit toate tainele…(..) Cum spuneam aseară: mi-ați lipsit! Al Dumneavoastră bunic (devirusat și voinic), Mihai Șora”, este o parte din următorul mesaj publicat de Mihai Șora, iar cuvântul „devirusat” a fost cel care le-a atras, în special, atenția internauților, care s-au grăbit să îl felicite pentru că s-a vindecat de COVID-19. Filosoful nu a anunțat însă, în mod oficial, că el și soția lui ar fi fost infectați, deși lipsa sa din mediul online ar putea fi explicată în acest fel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
Marcel Ciolacu fb jpg
elicoptere prabusite jpg
1 Seminte legume Gradina cu rosii jpg
Arme iraniene confiscate de SUA FOTO Departamentul Apărării webp
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Oppenheimer si actorul jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
ana Blandiana 1990 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net