Mihai Tudose nu urăște atât de tare băncile. A avut un cont bancar, în 2016

Ultima actualizare:

    Mihai Tudose
Mihai Tudose

Mihai Tudose, premierul României, a mințit atunci când a spus că nu folosește carduri și conturi bancare de teamă ca băncile să nu îi ia din bani atunci când percep comisioane de administrare.

În perioada 2012 - 2016, Mihai Tudose a fost deputat din partea PSD. Conform declarației de avere publicată în data de 4.10.2016, actualul premier avea un cont curent deschis la Raiffeisen în care avea 100.000 de lei. Declarația de avere o puteți accesa de la acest link. De altfel, în 9 declarații de avere publicate pe site-ul Camerei Deputaților, acest cont bancar figurează doar în acest document publicat în octombrie 2016!

Tudose a declarat la o emisiune de la România Tv moderată de Andreea Crețulescu faptul că nu este un fan al băncilor și preferă să încaseze salariul „în mână”, mai pe românește. „Am refuzat să-mi pun leafa pe card ca să-i dau băncii câte doi bani de câte ori folosesc cardul. Nu vreau să-i dau. Consider că nu-i merită“, a spus Mihai Tudose atunci când a fost întrebat de ce nu are niciun cont bancar. Ce-i drept, în ultima declaraţie de avere a premierului Tudose, datată 4 iulie 2017, acesta preciza că anul trecut a încasat 70.318 lei şi că nu are conturi sau depozite bancare. Contul de la Raiffeisen a dispărut subit din declarația de avere a premierului. 

simeon stalpnicul png

Tudose a povestit şi o experienţă personală cu o bancă, potrivit căreia a depus într-un cont 500 de dolari, iar după doi ani a fost sunat de bancă pentru a plăti 50 de dolari comision, în condiţiile în care banii depuşi nu mai erau în cont. „Eu am avut nişte experienţe cu băncile. Am avut un cont în bancă cu o sumă minoră, 500 de dolari, şi după doi ani m-a sunat banca să-mi spună nu doar că nu mai am banii, ci că mai trebuie să mai dau eu 50 de dolari, că de fapt comisionul cu care au avut grijă de ei, i-au păzit, i-au dus la toaletă noaptea sau le-au dat să bea apă când le era sete, a mâncat fondul şi trebuie să mai aduc şi eu nişte bani de acasă. Din momentul ăsta eu am zis «Iertaţi-mă, dar Terente era copil pe lângă voi! Chiar era băiat bun»”, a afirmat Tudose.  

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net